16 d’octubre de 2015

La revolta veïnal de l'Ebre per la sinistralitat de l'N-340 també s'escampa al Baix Maestrat


ALCANAR (Montsià).- La federació de veïns d'Amposta, que lidera les protestes per aconseguir solucions per a l'N-340, ha iniciat diverses rondes de contacte amb altres associacions veïnals i visitarà mercats municipals per fer arribar la informació a la ciutadania i seguir sumant suports a la causa. Enrique Lange, representant dels veïns d'Alcanar, ha explicat que no es descarta que l'Ampolla participi als talls setmanals de la carretera. Aquest dijous, diverses associacions veïnals de Vinaròs, Benicarló i Peníscola han protestat a l'encreuament amb la carretera d'Ulldecona però, davant la negativa del departament de Governació valencià a autoritzar el tall de l'N-340, s'han concentrat al voral.

Els veïns ebrencs, liderats per la Federació de Veïns d'Amposta han tallat per quarta setmana consecutiva la carretera N-340 per reclamar la gratuïtat de l'AP-7 i solucionar els problemes i la mortalitat d'aquesta via. Els talls es repetiran, de moment, en tres punts, dijous vinent. Serà de nou a Les Cases d'Alcanar (Montsià) i a l'Ametlla de Mar (Baix Ebre), s'insistirà a Vinaròs (Baix Maestrat), i s'anima a altres municipis a participar-hi. L'objectiu es poder arribar a implicar altres poblacions del nord de Castelló i del Camp de Tarragona.

La problemàtica de l'N-340 és idèntica a banda i banda del Sénia. Seixanta-sis morts en cinc anys a les Terres de l'Ebre i seixanta-set víctimes mortals en accidents al nord de Castelló. La petició, com des del primer dia, inamovible: exigeixen l'alliberament immediat de l'AP-7. L'hora de la protesta s'avança a dos quarts de sis de la tarda./ Via ACN

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta