15 d’octubre del 2015

Paüls vol recuperar la plaça de metge i tenir cobertura de TDT



PAÜLS (Baix Ebre).- El nou alcalde de Paüls, Enric Adell, ha avançat aquest dijous que la construcció d’un pàrquing municipal i la projecció turística del poble, amb la potenciació de l’agricultura i de la Festa de la Cirera, així com l’aprofitament de projectes de turisme rural i senderisme vinculats al Parc Natural dels Ports, són els principals reptes del nou govern d’aquesta població del Baix Ebre. Durant una entrevista a Canal 21 Ebre, Adell ha recordat que Paüls té carrers molt estrets i que necessita una gran zona d’aparcament, que podria habilitar-se durant els primers mesos del 2016. De la mateixa manera, l’alcalde s’ha marcat l’objectiu de millorar els camins del terme, així com de recuperar la plaça del metge. Un servei sanitari que Paüls va perdre fa quatre anys per les retallades, i que ara ha de compartir amb Xerta i Benifallet.

La candidatura Acord Municipal per Paüls, formada sobretot per gent jove i sense experiència anterior en la política, va donar la sorpresa en les últimes eleccions municipals, tot assolint la majoria absoluta i trencant el bipartidisme històric entre CiU i el PSC. Adell ha afegit que un dels altres temes pendents a Paüls és la falta de cobertura de TDT, ja que és un dels pocs pobles del territori en què els veïns no poden veure tots els canals.

A banda, Adell ha explicat que aquest dimecres van aprovar les noves ordenances fiscals per al 2016. Així, a més de derogar algunes impostos, van tirar endavant bonificacions socials per a les famílies més necessitades i ajuts per a pagesos i ramaders.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta