16 d’octubre del 2015

Wifredo Miró (UGT) crida a ‘reflexionar’ si l’autovia A7 és necessària per a l’Ebre



TORTOSA (Baix Ebre).- El secretari general de la UGT a les Terres de l’Ebre, Wifredo Miró, ha afirmat aquest divendres que l’alliberament dels peatges de l’AP-7 és l’única solució a curt termini per acabar amb l’alta sinistralitat de la carretera N-340. Durant una entrevista a Canal 21 Ebre, Miró ha insistit que fa massa temps que es parla de l’N-340 i de l’autovia A-7, però que l’aixecament de les barreres a l’autopista és la solució més efectiva i viable de manera ràpida. En aquest sentit, també ha negat que els sindicats hagen trencat la unitat del territori en qüestionar la necessitat de construir el tram pendent de l’autovia de l’interior entre la Jana i l’Hospitalet de l’Infant. De fet, ha recordat que han estat els alcaldes d’ERC de l’N-340 els que ja han anunciat que fan un front comú per negociar directament amb el Ministeri de Foment. Per tot plegat, Miró ha matisat que no rebutgen la construcció de l’A-7, però ha fet una crida a “reflexionar” si realment aquesta infraestructura és necessària per al territori.

D’altra banda, Miró ha tornat a rebutjar l’actitud de la Generalitat en relació al Pla Estratègic i per l’Ocupació de les Terres de l’Ebre. De fet, el dirigent de la UGT ha posat en dubte que el document s’haja de debatre en el sí de l’actual Consell Econòmic i Social de les Terres de l’Ebre, i ha qüestionat el paper de l’Idece. Així, Miró ha reclamat que el debat hauria de fer-se en el marc del consell promotor del mateix Pla Estratègic, que no s’ha tornat a convocar. En aquest sentit, ha acusat el govern de Convergència de practicar un “despotisme il·lustrat” amb les Terres de l’Ebre.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta