20 de novembre del 2015

El Baix Ebre reclama que no se suprimeixi cap servei d’ambulància



TORTOSA (Baix Ebre).- El ple del Consell Comarcal del Baix Ebre ha donat suport per unanimitat a les accions de la Plataforma Salvem les ambulàncies de les Terres de l'Ebre. La proposta aprovada demana al govern de la Generalitat que no se suprimeixi cap servei d’ambulància a les Terres de l’Ebre, ni de manera total ni parcial, i exigeix que aquelles unitats que en els últims anys han retallat o deixat de prestar el seu servei, tornin a funcionar les 24 hores. A la vegada també demana que aquells centres d'atenció primària i consultoris locals que en els últims anys s’han retallat les hores del servei mèdic prestat, tornin a funcionar amb el mateix horari i servei.

El president de l'ens comarcal, Daniel Andreu, ha afirmat que “no estan contents amb les decisions que ha pres el govern de la Generalitat” i que tot i que s’han millorant alguns aspectes tècnics, no s’acaben de cobrir aspectes com la immediatesa i, sobretot, la cobertura global del territori dia i nit.

 En la mateixa sessió, el plenari ha aprovat donar suport a la resolució aprovada pel Parlament de Catalunya per l’inici de la creació d’un estat català. La proposta ha estat aprovada amb els vots a favor dels grups d'ERC, CiU i Entesa, i els vots en contra del PSC i PP. El ple de la corporació també ha aprovat la signatura del conveni de col·laboració entre l’Institut Català de l’Acolliment i de l’Adopció. També s’ha aprovat la sol·licitud d'una subvenció al Servei Públic d'Ocupació de Catalunya per dur a terme el projecte “Ocupa't del teu futur”. / Canal 21 Ebre.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta