30 de novembre de 2015

El Gran Recapte d’Aliments recull 42.300 quilos a TortosaTORTOSA (Baix Ebre).- Una vegada més els veïns de Tortosa van mostrar la seva solidaritat amb els més necessitats. I és que van ser molts els ciutadans que van participar en el Gran Recapte d’Aliments que es va celebrar divendres i dissabte passat, i que a Tortosa ha permès recollir fins a 42.300 quilos d’aliments, 4.000 quilos més que l’any passat. Desenes de voluntaris, es van repartir pels supermercats i hipermercats per recollir els productes que donaven els ciutadans. D’altres, treballaven a ple rendiment al magatzem on s’han recollit tots els aliments que ha comprat la ciutadania.

Dissabte la tarda, el coordinador del Banc d’Aliments a les Terres de l’Ebre, Òscar Ologaray, avançava algunes xifres i destacava l’increment de participació dels ciutadans. També es va sumar a la iniciativa el mercat municipal. El president de l’Associació de Venedors del Mercat de Tortosa, Julián Montero, explicava la implicació dels paradistes per poder fer arribar productes de proximitat als que més ho necessiten. El president de Càritas Tortosa, Ismael Antó, va explicar que en aqueta ocasió participaven com a voluntaris alumnes de tres centres educatius del municipi. Antó també va agrair la resposta de la ciutadania. Els aliments recollits es faran arribar ara a Càritas i Creu Roja perquè els distribueixen entre les famílies amb menys recursos. / Canal 21 Ebre

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta