30 de novembre del 2015

Moció unitària per reclamar la recuperació de l’ambulància nocturna d'Amposta

 

AMPOSTA (Montsià).- Els quatre grups municipals amb representació a l'Ajuntament d'Amposta presenten al ple ordinari d’aquest dilluns a la nit una moció conjunta per demanar que no es retiri cap ambulància a les Terres de l'Ebre. La moció també reclama la recuperació d'un dels serveis nocturns d'ambulància que s'ha tret a la ciutat amb el nou concurs de transport sanitari. L'alcalde d'Amposta, Adam Tomàs, que ha presentat el contingut de la moció acompanyat de la resta de portaveus municipals, ha denunciat també “la falta de participació del món local en el procés de licitació del servei”.

La portaveu de Convergència i Unió, Isabel Ferré, confia que els escoltin per no haver de continuar reivindicant una cosa que creu que és de justícia. Per la seva banda, el portaveu dels PSC, Francesc Miró, ha destacat la unitat de tots els grups polítics de l'Ajuntament en temes com aquest. El regidor Germán Ciscar també ha posat èmfasi amb la necessitat de fer front comú. El consistori ampostí ha anunciat que donarà suport a totes les iniciatives de la Plataforma Salvem les Ambulàncies de les Terres de l'Ebre i promouran mesures en aquest sentit. / Canal 21 Ebre

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta