30 de novembre del 2015

El PSC i Movem Tortosa anuncien que votaran en contra del pressupost pactat per CiU i ERC


TORTOSA (Baix Ebre).- El grup municipal del PSC de Tortosa ha avançat que votarà en contra dels pressupostos de l’Ajuntament per al 2016, que es porten a aprovació en un ple extraordinari aquest dilluns a la tarda. El portaveu del PSC, Enric Roig, assegura que CiU ha presentat uns pressupostos “continuistes” que “miren cap a dins, a la maquinària burocràtica, i obliden els tortosins”. Els socialistes han denunciat que no es destinen partides per tirar endavant uns pressupostos participatius, per impulsar polítiques actives d’ocupació o per a la construcció de la nova piscina a Ferreries. També consideren que la partida per a fins socials continua sent insuficient per atendre els veïns amb més necessitats i lamenten que no hi hagi cap increment de les partides manteniment tot insistint que la ciutat està bruta. Per tot plegat, Roig ha afirmat que aquests no són els comptes que necessita Tortosa.

Per la seua banda, el grup municipal de Movem Tortosa TAMBÉ ha avançat que votarà en contra dels pressupostos. El seu portaveu, Jordi Jordan, ha afirmat que són uns pressupostos que deixen al marge la participació ciutadana, sense visió estratègica, que ho fien tot a “l’obra faraònica” del pont Estat i amb insuficients partides per al rescat social dels veïns. Jordan també ha dit que els comptes no donen prou suport financer a les tres EMD del municipi i que les societats municipals són deficitàries. En aquest punt, el portaveu de Movem Tortosa ha demanat una reorganització d’aquestes societats en una única i potent. Jordan també ha criticat el suport d’ERC als pressupostos malgrat CiU continua actuant de manera “unilateral”. / Via Canal 21 Ebre

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta