18 de novembre de 2015

El PSC presenta 36 al·legacions a les ordenances fiscals de TortosaTORTOSA (Baix Ebre).- L’Ajuntament de Tortosa va aprovar en el ple d’octubre les ordenances fiscals per al 2016. El PSC però ha presentat fins a 36 al·legacions. Unes al·legacions que van ser rebutjades pel govern en la tramitació de la proposta d’ordenances al·legant que es presentaven fora de temps. El portaveu del PSC, Enric Roig, ha explicat que han volgut insistir en la presentació de les al·legacions per contrarestar la manca d’atenció social del govern de Ferran Bel a Tortosa. Entre aquestes al·legacions, el regidor ha destacat l’aplicació d’un recàrrec del 25% de IBI a aquells habitatges de particulars deshabitats que no es posin a disposició d’una xarxa d’habitatges social, i que aquesta arribi a un 50% si els propietaris són els bancs. La finalitat segons Roig és l’activació econòmica i la creació de llocs de treball, fomentar la recuperació del nucli antic i millorar la imatge de Tortosa; el foment de les energies renovables i l’impuls a fires, entre altres, per sortir de la crisi, i un seguit d’al·legacions que incideixen en la justícia social.

El portaveu socialista també ha avançat que els socialistes treballen per fer arribar al govern de CiU les aportacions amb vista als pressupostos de l’any vinent. En aquest sentit, els socialistes incidiran en els pressupostos participatius, en el manteniment de la ciutat i la despesa social. / Via Canal 21 Ebre

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta