18 de novembre del 2015

Tortosa amplia la pista de gel per animar la campanya de Nadal i Reis



TORTOSA (Baix Ebre).- La pista de patinatge sobre gel tornarà ser l’eix vertebrador de la campanya de Nadal i Reis a Tortosa, que començarà el 4 de desembre amb la inauguració de la pista, la tradicional encesa dels llums de Nadal i l’inici de la Fira de Nadal del Nucli Antic. Tant l’Ajuntament de Tortosa com la Federació Comercial i de Serveis Tortosa+ han valorat l’èxit aconseguit l’any passat. La pista de gel va atraure unes 8.000 persones i va propiciar una bona afluència de gent als establiments comercials. La dinamitzadora de l’entitat, Montse Llorca, ha destacat que la pista de gel va ser una aposta atrevida, i que després dels bons resultats calia fer un pas endavant. De fet, durant una entrevista a Canal 21 Ebre, Llorca ha anunciat que a més de la pista també s’estan preparant altres accions per animar el Nadal a Tortosa.

Com a novetats importants, la pista comptarà de monitors del Club Patí Dertusa i una coberta, que permetrà mantenir en millors condicions la temperatura sota zero que requereix el gel. A més, la pista serà de més gran extensió, passant dels 200 metres quadrats de l'any passat als 280 metres quadrats que tindrà enguany, i comptarà amb una millor il·luminació. Així ho ha explicat Joan Iniesta, membre de la junta de la federació, tot destacant que a cada torn hi cabran 15 patinadors més.

El preu per mitja hora serà novament de 6 euros, però hi haurà descomptes per a les escoles, per als usuaris de Tortosasport, i també per a les persones amb vals de compra de les botigues associades. A més, s'establirà un preu especial per als que portin els seus propis patins de gel. D’altra banda, la dinamitzadora de Tortosa+ ha valorat que, des del punt de vista comercial, la campanya de Nadal i Reis es preveu que serà millor que la del 2014-2015, i que ja la setmana que ve els comerços de Tortosa se sumaran al Black Friday, amb descomptes especials. Llorca també ha dit que el repte de la federació per al 2016 és tornar a impulsar la targeta de fidelització Tortosa+.

Quant a la Fira del Nucli Antic de Tortosa, que es presentarà properament, Iniesta només ha avançat que el traçat s’adaptarà al barri per dinamitzar-lo. A més, enguany també coincidirà amb l’exposició sobre el centenari del vapor Anita que quedarà instal·lada al Palau Oliver de Boteller.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta