24 de novembre del 2015

Gonell defensa que era necessari el pacte PSC-ERC al COPATE


SANT JAUME D'ENVEJA (Montsià).- L’alcalde de Sant Jaume d’Enveja i expresident del COPATE, Joan Castor Gonell, ha afirmat aquest dimarts que Convergència no és qui per donar lliçons de lleialtat al PSC. En el marc per la polèmica al voltant del nou pacte entre Esquerra i el PSC per governar el Consorci de Polítiques Ambientals de les Terres de l’Ebre, Gonell ha recordat que ell, quan va ser nomenat president, es va sentir utilitzat per Convergència en el conflicte amb Esquerra, sobretot arran de la situació local a Deltebre que després es va traslladar al macroconsorci.

Gonell ha reconegut que era cert que hi havia un acord entre CiU i PSC per governar el COPATE durant quatre anys, però ha afegit que els socialistes han preferit trencar-lo en benefici del conjunt del territori i traduint també els pactes per governar els consells comarcals del Montsià i del Baix Ebre. De fet, ha recordat que en l’anterior mandat els socialistes també es van sentir “menyspreats”, quan Convergència va pactar als dos consells amb el PP quan encara tenien una reunió pendent amb el PSC. En qualsevol cas, Gonell ha reiterat que el COPATE és una eina molt necessària per a l’Ebre, i ha lamentat que ara hi haja alcaldes de Convergència que per una “rabieta” política estiguen amenaçant de no delegar les competències al consorci.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta