24 de novembre de 2015

Trens Dignes confirma la rebaixa de tarifes a partir de l’1 de generTORTOSA (Baix Ebre).- Els tècnics del departament de Territori i Sostenibilitat han confirmat a la Plataforma Trens Dignes que a partir de l’1 de gener es rebaixaran les tarifes dels trens a les Terres de l’Ebre. Ha estat en el transcurs de la primera taula tècnica que, representants de la plataforma, del govern al territori i tècnics de la Generalitat, han dut a terme aquest dimarts a l'IDECE. La representant de la mesa de partits polítics que ha coordinat la reunió, Imma Juan, ha destacat que una de les reivindicacions de Trems Dignes tindrà resposta.

Des del departament de Territori també s'han compromès a estudiar les solucions a la falta de freqüències ferroviàries durant el matí a la R15 i, sobretot, al vespre a la R16. Des de Trens Dignes han demanat un comboi nou que operi a partir de quarts de nou o la prolongació del servei d'alguns trens de la línia del Camp de Tarragona que estan aturats en aquest horari. La portaveu de la Plataforma Trens Dignes, Montse Castellà, ha explicat els problemes que genera la manca de servei en determinades hores.

La Plataforma Trens Dignes també ha reclamat que posi ordre al servei d’autobusos a la Ribera d’Ebre i la Terra Alta, on operen diverses empreses i no totes apliquen el descompte de la T-10/120. Una altra de les reivindicacions de Trens Dignes ha estat l’arribada al territori de combois 449 i no de les unitats 447 remodelades. / Via Canal 21 Ebre.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta