6 de novembre de 2015

La campanya del PSC ebrenc se centrarà en infraestructures i medi ambient

 

TORTOSA (Baix Ebre).- Les polítiques mediambientals i la millora de les infraestructures, amb l’acabament de l’autovia A-7 i la connexió amb el corredor ferroviari del Mediterrani, centraran les propostes del PSC per a les Terres de l’Ebre en la campanya per a les eleccions estatals del 20 de desembre. Així ho han explicat aquest divendres els candidats ebrencs del PSC al Congrés dels Diputats i al Senat, Víctor Alcoverro i Joan Sabaté. Durant una entrevista a Canal 21 Ebre, Sabaté ha assenyalat que encara estan preparant el programa electoral, però que ha avançat que l’objectiu central dels socialistes és apostar per la recuperació econòmica i pel creixement, i que les Terres de l’Ebre no perdin el tren de la sortida de la crisi.

Tant Sabaté com Alcoverro han afegit que amb el PSOE al govern espanyol es recuperaran les inversions mediambientals i turístiques al territori, i molt especialment al Delta. De fet, també han parlat de garantir els cabals ecològics al tram final del riu. En aquest sentit, el número 3 per Tarragona al Congrés dels Diputats ha reiterat el compromís del PSC en defensa de l’Ebre. Finalment, quant al conflicte polític entre Catalunya i Espanya, els dos candidats socialistes han fet una crida al diàleg i han reiterat l’aposta del PSC i del PSOE per la reforma federal de la Constitució.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta