6 de novembre del 2015

Paladella denuncia una conxorxa per apartar-lo del govern de Batea



BATEA (Terra Alta).- L’alcalde de Batea, Joaquim Paladella, ha afirmat aquest divendres que no li preocupa que la fiscalia puga veure indicis de prevaricació en la construcció del centre de rehabilitació municipal. Paladella ha valorat així la informació publicada pel setmanari L’Ebre, a partir d’una querella presentada per la Fundació Terra Alta Segle XXI, l’entitat que gestionava el centre de rehabilitació que l’Ajuntament va clausurar ara fa dos anys perquè les instal·lacions no complien la normativa. A banda, l’alcalde ha confirmat que l’Ajuntament ja ha recorregut davant de l’Audiència l’arxivament de la querella per calúmnies i injúries greus presentada contra el setmanari. Paladella, que en les passades eleccions va tornar a guanyar amb majoria absoluta, ha emmarcat les informacions publicades per L’Ebre en una conxorxa de l’oposició de Batea amb la fundació i la Delegació del Govern a les Terres de l’Ebre, amb l’objectiu d’apartar-lo de l’Ajuntament.

D’altra banda, l’alcalde ha reiterat que a l’octubre del 2013 el consistori tenia tots els informes jurídics i tècnics que avalaven la clausura del centre de rehabilitació de Terra Alta Segle XXI, i que l’estratègia de la defensa de la fundació ha estat ampliar la causa sol·licitant informació d’altres projectes. Durant una entrevista a Canal 21 Ebre, Paladella ha recordat que la justícia en cap moment ha tret la raó a l’Ajuntament, i ha deixat clar que facilitaran als tribunals tota la documentació que siga requerida judicialment. Sobretot, perquè al final del procés serviran per demostrar la transparència i la legalitat de la gestió del govern de la UPTA.

Paladella també ha dit que l’informe de fiscalia és la resposta a una sol·licitud d’arxivament del cas que l’Ajuntament va fer al maig, però no a la següent petició del mes de juliol. Segons l’alcalde, ara la fundació i l’oposició sol·liciten més informació per evitar l’arxivament, i també expedients que tenen el seu origen abans de la seua arribada a l’alcaldia, l’any 1991. A més, Paladella ha reiterat que ell no tenia poder per aconseguir que Sagessa desviés diners de l’hospital de Móra d’Ebre per a la construcció de la residència i el centre sociosanitari de Batea. De fet, ha dit que l’Ajuntament demanarà que citen a declarar els antics responsables de Salut i de Sagessa que van impulsar el projecte.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta