6 de novembre de 2015

Foment comença dilluns al Perelló la primera de les onze polèmiques rotondes de l'N-340EL PERELLÓ (Baix Ebre).- Fonts de la subdelegació del govern espanyol a Tarragona han confirmat l'inici, dilluns, de les obres de la primera de les rotondes que Foment preveu construir al tram ebrenc de l'N-340. Els treballs comencen al Perelló, al Baix Ebre, al punt quilomètric 1.106, just a l'encreuament amb la carretera TV-3022, que enllaça el municipi amb Rasquera. Aquest és un dels punts negres d'aquesta N-340. Tot i celebrar la millora dels accessos des de la carretera nacional cap als municipis, l'alcalde del Perelló, Ferran Cid, ha criticat la fórmula escollida unilateralment per Foment d'ubicar una desena de glorietes consecutives que pot acabar "obligant" els vehicles pesats a desviar-se per l'autopista. Des de la subdelegació del govern espanyol a Tarragona s'ha confirmat l'inici del treballs que es faran de manera que interrompin el trànsit "el mínim possible" per no complicar, encara més, el col·lapse que pateix la via. La construcció de la desena de glorietes previstes per Foment es farà esglaonadament. La següent que està prevista de fer està ubicada al límit dels termes municipals del Perelló i l'Ametlla de Mar.

L'alcalde del Perelló, Ferran Cid, ha lamentat que aquesta mesura per solucionar els problemes de l'N-340 no hagi estat consensuada amb els alcaldes i municipis afectats. "Els ajuntaments havíem demanat millorar els accessos però no mai hem dit que la millor solució siguin les rotondes", ha apuntat. Cid considera que Foment aprofita la petició dels alcaldes per aplicar una correcció que acabarà coaccionant els transportistes a utilitzar l'autopista AP-7. "Obriran els peatges o hi haurà bonificació? Tampoc ho sabem. És una fórmula que emprenen ells per fer desviar els camions per l'autopista", ha criticat l'alcalde del Perelló.

Reunió a Madrid, dimecres

Els detalls sobre el projecte i altres solucions que estan pendents de concretar, com les bonificacions per desviar el transit a l'Ap-7, estaran sobre la taula en la reunió dels alcaldes de l'N-340 i la Generalitat amb el ministeri de Foment que, finalment, està prevista el proper dimecres al migdia./ Via ACN

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta