11 de novembre del 2015

Navarro (ERC) reclama més inversió de l’Estat a l’Ebre i la gratuïtat de l’AP-7



ALCANAR (Montsià).- La regidora canareva Carme Navarro, que serà la número 3 d’Esquerra per Tarragona, ha afirmat aquest dimecres que els partits catalans han de ser presents a Madrid després de les eleccions estatals del 20 de desembre. Durant una entrevista a Canal 21 Ebre, Navarro ha defensat que els partits sobiranistes han d’obtenir representació i ha justificat que Esquerra i Convergència hagin optat per concórrer per separat, sense repetir la fórmula de Junts pel Sí. En aquest sentit, Navarro ha dit que preveu una campanya molt intensa i també molt informativa, per reivindicar la necessitat de fer sentir a Madrid la veu de les Terres de l’Ebre i del conjunt de Catalunya.

La candidata republicana ha assenyalat que encara no han començat a treballar en el programa electoral, però ha avançat que una de les qüestions que cal resoldre és la sinistralitat a la carretera N-340. En aquest sentit, Navarro ha reivindicat que els ebrencs es mereixen les mateixes infraestructures i les mateixes inversions que la resta de ciutadans de l’Estat, i ha tornat a reclamar la gratuïtat de l’AP-7, ja que el projecte de l’autovia A-7 no és una solució a curt termini.

 Amb tot, Navarro ha assenyalat que ERC encara ha de debatre i consensuar la seua posició de territori sobre el futur de l’A-7. També ha afirmat que les onze rotondes i les altres mesures anunciades per Foment no poden ser la solució per acabar amb els problemes a l’N-340, tot i que ha remarcat que la rotonda prevista a la cruïlla de les Cases d’Alcanar és necessària per dignificar l’accés a la població.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta