23 de novembre del 2015

Roger Pedret i Carme Valls, portaveus de Demòcrates de Catalunya a les Terres de l'Ebre



TORTOSA (Baix Ebre).- Demòcrates de Catalunya va celebrar aquest diumenge el Congrés Fundacional de la Regió de les Terres de l’Ebre, en un acte al Centre Cívic de Ferreries, a Tortosa. Es tracta del primer comitè regional que s’ha format a Catalunya amb l’objectiu de “vetllar per un partit transparent, assembleari i compromès amb el territori, amb la llibertat i amb la independència de Catalunya”. Alguns dels compromisos que van manifestat durant l’acte són la lluita per una societat més justa i solidària, una economia responsable i “una política en la qual s’aprengui a escoltar, reflexionar i actuar amb prudència però amb decisió”.

 Al congrés hi ha assistit diversos membres del Comitè Nacional Demòcrata, entre ells els portaveus Antoni Castellà i Assumpció Laïlla. Castellà va insistir en la importància que tenen les Terres de l’Ebre per a Catalunya, tot insistint que volen una “igualtat d’oportunitats per a tots els ciutadans” amb una aposta clara pel reequilibri territorial. En l’assemblea també hi van participar tots els voluntaris demòcrates ebrencs que van votar el manifest de compromís amb el territori, i es van escollir els portaveus regionals que seran Roger Pedret i Carme Valls, actual coordinadora de l’Institut Català de les Dones a l’Ebre. Ambdós van assegurar que vetllaran “per la gent, la cultura pròpia i les tradicions”. Via Canal 21 Ebre

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta