10 de desembre del 2015

Aubà (ERC) demana un pla de reindustrialització per la Ribera d’Ebre



FLIX (Ribera d'Ebre).- Esquerra reclama millors infraestructures i energia més barata per impulsar la indústria de la Ribera d’Ebre. L’endemà de reunir-se a Flix amb el comitè d’empresa d’Ercros, el candidat republicà al Senat, Miquel Aubà, ha afirmat aquest dijous que la Ribera d’Ebre necessita un pla de reindustralització de la comarca. Aubà ha recordat que el futur de la fàbrica de Flix està penjant d’un fil, i que les centrals nuclears d’Ascó també tenen data de caducitat. Durant una entrevista a Canal 21 Ebre, Aubà ha defensat la necessitat de revertir al territori una part del nou impost nuclear de la Generalitat. Així, a més de reclamar un pla de reindustralització per a la Ribera d’Ebre, ha garantit que Esquerra reivindicarà l’arribada del gas al polígon de Flix. De la mateixa manera, també ha recordat que encara hi ha zones industrials del territori que no tenen garantits tots els serveis, com ara el polígon Catalunya Sud o el polígon de Camposines.

D’altra banda, Aubà també ha criticat la falta d’inversió de l’Estat espanyol al territori, i ha citat els casos de l’N-340, l’autovia A7 i la carretera N-420. En aquest sentit, l’exalcalde de Gandesa ha recordat que la Terra Alta fa quinze anys que espera la construcció de les dues variants pendents de l’N-420, a Gandesa i Corbera d’Ebre. També ha denunciat que no s’han fet les obres de millora del ferm entre Móra d’Ebre i Falset. Per tot plegat, Aubà ha deixat clar que l’Estat ha d’invertir el que li toca a les Terres de l’Ebre, mentre Catalunya segueixi pagant impostos a Espanya.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta