15 de desembre del 2015

‘Els veïns de dalt’ i ‘Sòcrates’, plats forts de la temporada del Felip Pedrell

 

TORTOSA (Baix Ebre).- 'Els veïns de dalt', de Cesc Gay, i 'Sòcrates', de Mario Gas, són alguns dels plats forts de la nova temporada del Teatre Auditori Felip Pedrell de Tortosa. La temporada arrencarà al gener amb 'Ser-ho o no'. Per acabar amb la qüestió jueva' de Josep Maria Flotats, una obra sobre la identitat col·lectiva i, sobretot, la personal que debat entorn a la tolerància. Al febrer es podrà veure a Tortosa l'aclamada 'Veïns de dalt' de Cesc Gay, la revisió de la clàssica guerra de sexes amb els actors Pere Arquillué, Àgata Roca, Carme Pla i Jordi Rico. A l’abril serà el torn de 'Sócrates' amb els actors Josep Maria Pou, Carles Canut o Amparo Pamplona. 'Autoretraro de un jovent capitalista español' amb l'actor Alberto San Juan tancarà la programació d’adults al mes de maig.

La regidora de Cultura, Dolors Queralt, ha destacat que la programació ha estat “molt pensada i treballada”. També ha dit que l'Auditori té una discriminació en positiu que permet tenir una programació de primer nivell.

La música tindrà el seu espai l'11 de març amb una variació de 'La Flauta Màgica' dirigida per Gemma Beltran mentre que el 9 d’abril tornarà a Tortosa la dansa romàntica amb el Ballet de Moscou que presentarà 'Giselle'. Per als més petits, en els Diumenges en Família, hi haurà la màgia de Raphael Capri, el món creatiu i imaginari d'Engruna Teatre amb 'Codi Postal 00', i els clàssics amb el 'Llop Ferotge' de la Companyia del Príncep Totilau o 'Gulliver, al país de Lil·liput' del Centre de Titelles de Lleida.

D’altra banda, a partir de gener, l’Ajuntament de Tortosa valorarà la satisfacció dels espectadors amb l'objectiu de replantejar, de cara la següent temporada, un canvi del dia i l'hora que s'acostuma a programar el teatre al Felip Pedrell.

La nova programació de l’Auditori Felip Pedrell de Tortosa inclou també la companyia Lo Tat de Tortosa, que proposa tres obres en un format reduït per tal de fomentar la relació entre l'espectador i l'actor. Hi haurà, a més, dins de la programació teatral, les actuacions a l'Auditori del Festival de Jazz del mes de juliol i la participació en el “Liceu a la fresca”, que es farà el 8 de juliol, en un espai obert del Museu de Tortosa, on es podrà gaudir de la representació retransmesa de 'La Bohème'. / Canal 21 Ebre.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta