3 de desembre del 2015

La Federació de Veïns de Tortosa demana a la Federació d'Amposta que se sumin a l'11D per demostrar unitat




TORTOSA (Baix Ebre).- La Federació d'Associacions de Veïns de Tortosa ha fet una crida a la Federació d'Associacions de Veïns d'Amposta perquè se sumin a la gran manifestació, impulsada pels alcaldes de l'N-340, i que té el suport de la Federació de Transportistes de Tarragona, que es farà l'11 de desembre amb vuit talls a l'N-340 i marxes lentes a l'AP-7. "Els veïns d'Amposta fan una labor constant i insistent però ens agradaria que s'adhereixin al dia 11 i després continuïn els talls com el que fan aquest dijous. Però allí hem d'estat tots, tot el territori, i partir que hi hagi un nou govern, que cadascú demani el que vulgui", ha apuntat el president de la federació tortosina, Josep Baubí. El suport dels tortosins es concentrarà en els talls de l'Aldea i Camarles.

La Federació d'Associacions de Veïns de Tortosa, i les 11 entitats que van donar suport al seu manifest, participaran en la gran mobilització, organitzada pels alcaldes de l'N-340, l'11 de desembre. Ho han fet oficial en la roda de premsa d'aquest dijous al matí en la qual han explicat que participaran en el tall de carretera que es faci a l'Aldea o Camarles, al Baix Ebre. "Entenem que cal participar per fer força tots junts, unitària, perquè el govern de Madrid en funcions no ens escolta i l'única alternativa és una gran manifestació amb el suport de veïns, alcaldes i camions, perquè d'una vegada s'aixequin barreres, peatges gratuïts, i prou", ha assegurat el president Josep Baubí.

Tot i això, la federació tortosina ha insistit en què "no renuncia" a la construcció de l'autovia A7. "El territori no es pot permetre el luxe de renunciar a una infraestructura com aquesta", ha dit Baubí, que ja ha avançat que se seguirà exigint la seva construcció quan hi hagi un nou govern a l'estat espanyol. Baubí ha explicat que no han valorat adherir-se al manifest proposat per la federació ampostina perquè no se'ls ha demanat que ho facin. / ACN

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta