2 de desembre del 2015

L’Hospital de Tortosa Verge de la Cinta vol millorar i reubicar l’hospital de dia



TORTOSA (Baix Ebre).- L'Hospital de Tortosa Verge de la Cinta ha fet balanç aquest dimecres de l'activitat del centre en el darrer any després d'haver rebut per quart any consecutiu el premi Top 20 en l'apartat de Gestió Hospitalària Global, sent l'únic de la demarcació de Tarragona distingit. El director de l’Hospital de Tortosa Verge de la Cinta, Salvador Pallejà, ha destacat l’increment de l’activitat quirúrgica. L'Hospital ha incrementat en un 3,5% les intervencions quirúrgiques, arribant fins i tot a superar l'activitat que es feia al 2010. També s'ha incrementat la cirurgia major ambulatòria i l'hospitalització domiciliària. Entre els reptes per l'any vinent, hi ha la millora i reubicació de l'hospital de dia que ha incrementat els pacients atesos, la majoria malalts oncològics, en un 12,5% en el darrer any.

Per la seva part, el director dels serveis territorials de Salut a l’Ebre, Albert Gómez, ha avançat que, d’acord amb el Pla de Salut de Catalunya, a principis d’any s’implementarà un nou servei de nefrologia per a malalts aguts i un d’atenció a la síndrome de sensibilitat central.

D’altra banda, el gerent de l’Institut Català de la Salut (ICS) al Camp de Tarragona i Terres de l’Ebre, Pere Montserrat, ha detallat que durant el primer trimestre del 2016 es coneixeran les solucions per millorar l’accessibilitat a l’Hospital de Tortosa Verge de la Cinta. / Via Canal 21 Ebre

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta