18 de gener del 2005

[Previsió] El delegat del Govern, Lluís Salvadó, presenta el nou intendent de la Regió Policial de Terres de l’Ebre, F. Xavier Monclús

En l’acte institucional s’acomiadarà al comissari Joan Figuera, fins ara cap dels Mossos d’Esquadra a les comarques ebrenques
La Regió Policial de les Terres de l’Ebre durant aquests darrers anys ha estat comandada per l’intendent Joan Figuera, que ha assolit fa pocs dies el grau de comissari de la Policia de la Generalitat – Mossos d’Esquadra.
Per aquest motiu, Figuera canvia de destinació, com a comissari cap de la Regió Policial de Ponent, la qual cosa ha motivat la incorporació de l’intendent Francesc Xavier Monclús i Rodés a la Regió Policial de Terres de l’Ebre.
En un acte institucional, que tindrà lloc demà dimarts 19 de gener, el delegat del Govern a les Terres de l’Ebre, Lluís Salvadó, presentarà el nou intendent de la Regió Policial Terres de l’Ebre, F. Xavier Monclús i acomiadarà el comissari Joan Figuera.
Serà a les 13.00h a la seu de la Delegació territorial del Govern a les Terres de l’Ebre, C. Montcada, 23. Palau Abària, a Tortosa.


18 de gener de 2010

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta