15 de desembre del 2005

Imagina Ràdio començarà a emetre al gener

La nova emissora comercial que emetrà a les Terres de l'Ebre es dirà Imagina Ràdio. Seran 24 hores de música, informatius i programes d'entreteniment. El passat 26 de novembre, La Marfanta us parlava del nou projecte radiofònic del setmanari La Veu de l'Ebre. Una nova emissora de ràdio d'àmbit i vocació territorial, que es podrà sintonitzar a través del 106.0 de l'FM, el dial que fins el 31 de desembre ocuparà l'emissora 40 Principals Ebre. La compra d'Ona Catalana per part de la Cadena Ser ha permès que 40 Principals puga emetre des de fa uns dies des de l'antic dial d'Ona Música, el 105.6 de l'FM. Aquesta duplicitat de les emissions no fa res més que preparar la substitució de 40 Principals Ebre per la nova emissora de La Veu de l'Ebre, al 106.0 del dial. Per tant, a partir de l'1 de gener, 40 Principals només es podrà sentir a través del 105.6 de l'FM. Com ja us vam dir, el llançament d'Imagina Ràdio és imminent, però els seus responsables treballen amb diferents dates per començar les emissions regulars. La data més optimista és el mateix 1 de gener, però encara han de resoldre algunes complicacions tècniques. També han de definir, encara, si es connecten als informatius d'alguna cadena més gran, segons va explicar-nos el director de La Veu de l'Ebre, Ximo Rambla.

En aquell moment ja vam dir que ens agradaria que el naixement d'aquesta emissora representés el retorn de Ximo Rambla a la ràdio. Ja sabem que algunes ments lúcides van pensar que ho dèiem perquè tenim una mala relació amb Rambla, però els malpensats s'equivoquen. El considerem un bon amic i mantenim una relació excel·lent i molt cordial. Vam crèixer escoltant-lo i pensem que, tot i que encara és força jove, ja forma part de la història de la ràdio a la nostra ciutat. Les seues aptituds per al mitjà són inqüestionables, i ningú com ell per parlar de futbol i del CD Tortosa a la ràdio. Entenem que ara té altres obligacions empresarials i que potser li falta forma física (interpreteu-me bé el símil futbolero, per favor), però ens alegraríem de veure que accepta el repte de LaMarfanta. Fes-mos un programa o una tertúlia de futbol, Ximo.


I ja per acabar, una curiositat: tafanejant per internet hem descobert una ràdio que també es diu Imagina, però que emet a les Amèriques. Es pot sintonitzar al 88.1 de l'FM, però de Xile! És Radio Imagina, 24 hores dedicades a la música romàntica (una barreja de Rac 105 i Cadena Dial, per entendre'ns), i també podeu escoltar-la per internet des del web de l'emissora o clicant aquí mateix.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta