22 de desembre del 2005

Tortosa farà una rotonda provisional davant de l'estació de Renfe

L'Ajuntament de Tortosa aprofitarà les vacances escolars de Nadal per habilitar una rotonda provisional davant de l'estació de Renfe. La regidora de Governació, Consol Cordero, va explicar que l'actuació respon a les demandes de l'associació de mares i pares del col·legi Sagrada Família, ja que la rotonda evitarà que els conductors hagin de fer un canvi de sentit no permès a la confluència del carrer Poeta Vicent Garcia amb l'avinguda de Barcelona. De fet, l'esllavissament d'un mur al carrer Poeta Vicent Garcia és el que impedeix que els pares dels alumnes del col·legi Sagrada Família puguin baixar del complex del Seminari pel carrer Barranc de Caputxins, i que prefereixin girar incorrectament per l'avinguda de Barcelona, en lloc de continuar cap al carrer Cristòfor Despuig. En aquest sentit, l'hora de les entrades i sortides dels col·legis coincideix amb els embussos més importants a la zona de l'Eixample. L'assessor municipal de trànsit, Josep Borrell, va explicar que la nova rotonda afectarà els aparcaments de l'estació per aconseguir una amplada de 3,5 metres, amb un vial de 8,27 metres a la banda de l'estació i de 4 metres a la banda de la residència Sant Miquel.

El Punt (22-12-05)

1 comentari:

  1. Ja, i els taxis i altres vehicles que ho fan a qualsevol hora del dia també van al col·legi. I l'ajuntament tanca els ulls davant d'aquestes maniobres imprudents que es fan durant tot el dia davant de l'estació.

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta