20 de gener del 2006

La comissió d'Urbanisme ajorna l'aprovació del POUM de Tortosa

Costes emet un informe desfavorable per un defecte de forma als plànolsLa comissió d'Urbanisme de les Terres de l'Ebre va acordar ahir deixar sobre la taula l'aprovació del pla d'ordenació urbanística municipal (POUM) de Tortosa, que no podrà tenir llum verd fins a la pròxima reunió, l'1 de març. El director general d'Urbanisme, Joan Llort, va afirmar que han rebut tota la documentació i que és correcta, però que falten «més hores de treball conjunt» amb l'Ajuntament. De fet, Llort va restar importància a un informe desfavorable de Costes.

Llort va remarcar que estan estudiant en profunditat tota la documentació del POUM de Tortosa, i que serà sotmès a aprovació amb motiu de la pròxima reunió de la comissió, l'1 de març. «Falten algunes hores de treball conjunt», va admetre Llort, que va relativitzar el retard quan va recordar que la comissió d'Urbanisme encara treballa dins del termini legal. «És cert que el POUM acumula un cert retard, per això no ens vindrà de cinc setmanes més», va dir. El director general d'Urbanisme va assegurar que han rebut tota la documentació que els havia de trametre l'Ajuntament, però va afegir que Tortosa també estava obligada a demanar un informe a la direcció general de Costes, del Ministeri de Medi Ambient, ja que una part de les riberes de l'Ebre són zona maritimoterrestre. Costes ha emès un informe desfavorable perquè els plànols no incloïen les línies del domini públic.

> Petit hotel a Deltebre i fre a la segona fase de Tres Cales

La comissió d'Urbanisme de les Terres de l'Ebre va posar ahir condicionaments a la construcció d'un petit hotel a la zona nord de Deltebre, projectat en terrenys no urbanitzables pròxims a l'embarcador del Santa Susanna. «Hem demanat que s'hi desplaci un dels centres de serveis turístics que el pla director del Delta preveia per cada municipi», va dir Joan Llort. El director general d'Urbanisme va afegir que van deixar sobre la taula la segona fase de la urbanització Tres Cales, a l'Ametlla de Mar.

El Punt (20-01-06)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta