24 de febrer del 2006

Genoveva Margalef, nova directora de l'Idece?

Afirma el web de La Veu de l'Ebre que la responsable de Gestió Tributària de l’Agència Tributària de Tortosa, Genoveva Margalef, apunta com la més que probable substituta d’Enric Roig en el càrrec de director de l’Institut per al Desenvolupament de les Comarques de l’Ebre (Idece).
Nascuda a Igualada i resident actualment al Perelló, Margalef és la solució escollida des del departament de Política Territorial i Obres Públiques (del qual depen l’ens) per deixar enrere la crisi causada per la gestió de Roig, que va generar un forat pressupostari a l’Idece superior als 900.000 euros i va provocar la seua renúncia voluntària i un escàndol polític que ha arribat al Parlament de Catalunya. El nomenament de Margalef seria anunciat oficialment pel conseller del departament i president de l’Idece, Joaquim Nadal, probablement durant una reunió del seu consell assessor.
El vicepresident de l’Idece, Miquel Castelló, està pendent del nomenament efectiu de la nova directora per posar en marxa tot un seguit d’actuacions destinades a rellançar les activitats de l’Institut. Però entre aquest paquet de projectes hi figura també la necessitat de concretar la viabilitat d’algunes de les inciatives promogudes per Roig. En aquest sentit, una de les primeres resolucions a les quals haurà de fer front Margalef és la continuïtat futura del Festival del Riu.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta