23 de març del 2006

Algunes preguntes sense malícia

1-Per què només l'Ajuntament de Tortosa parla de la compra i aprofitament dels Josepets, en el conveni signat dilluns amb la URV i el Dursi sobre l'emplaçament del campus a Remolins?

2-Tindrà Tortosa alguna zona d'oci nocturn, quan Les Carpes del Riu tanquin portes després de l'estiu i hagin de ser enderrocades per construir el campus?

3-Té CiU informació privilegiada sobre alguna iniciativa privada per construir habitatges als Josepets?

4-Per què fa pocs dies quinze xiquets del Club de Bàsquet Cantaires van haver de deixar d'entrenar a la pista del velòdrom, si només un únic veterà de la penya ciclista pretenia utilitzar les instal·lacions?

5-Per què CiU és tan bel·ligerant contra l'enderrocament del velòdrom, i en canvi no ha mogut un dit contra l'enderrocament de les cases de l'antiga façana fluvial de Tortosa?

6-Per què tothom s'apunta aquesta setmana a defensar tot tipus de queixes i causes veïnals, però ningú defensa els veïns de davant de la catedral?

7-Com és que la regidora de Medi Ambient ha assumit el projecte del pla antiincendis de Tortosa, quan aquesta havia estat una competència de la regidora de Governació?

8-Per què han trigat tants de dies a anunciar que l'alcalde de Reus és enguany el pregoner de la Setmana Santa de Tortosa?

9-Quina raó justifica el retard amb què Tortosa aprovarà dilluns, en ple extraordinari i a només quatre dies de l'acabament del termini, els estatuts per integrar-se en el consorci de la TDT ebrenca?

10-Com és que el certamen Firacoop de Camarles, abans agrícola i comercial, ara vol especialitzar-se en el gran turisme residencial i el sector immobiliari?

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta