22 de març del 2006

ERC inicia una campanya per millorar els carrers de Tortosa

L’alcalde d’ERC a Tortosa, Ricard Forés, va iniciar ahir la precampanya electoral amb la presentació d’una iniciativa que pretén pressionar l’Ajuntament perquè solucioni la degradació urbanística de «la majoria dels carrers» de la ciutat. La campanya Volem carrers dignes inclou una sèrie d’accions concretes als carrers, per denunciar l’estat en què es troben, però també recollides de signatures i l’enviament d’una postal informativa a totes les famílies de Tortosa. A més, el web d’ERC permetrà la publicació de les fotografies i les denúncies que facin els ciutadans, per recollir informació sobre casos concrets i presentar mocions a l’Ajuntament tortosí. Forés va remarcar que l’Ajuntament té l’obligació de mantenir els carrers en bon estat i millorar la qualitat de vida dels veïns. «Si aconseguim tirar endavant aquesta iniciativa progressista, beneficiarem tots els barris i la gent de totes les edats i condicions socials», va afirmar Forés.
Per iniciar la campanya, ERC va escollir el carrer Migdia, al barri de Ferreries, que l’Ajuntament havia de perllongar amb l’enderrocament d’un magatzem adjacent al carrer del Comerç. Els enderrocs estan fets només parcialment, i una muntanya de runa i brossa impedeix que els vianants puguin travessar la zona. «A més, hem de tenir en compte que aquest carrer és un lloc de pas de molts alumnes del col·legi Cinta Curto», va afegir l’alcaldable d’ERC. Forés va recordar que molts ciutadans i la mateixa federació d’associacions de veïns reclamen un pla de xoc per a la via pública, però que «sembla que l’alcalde i els regidors de l’equip de govern no trepitgen els carrers, i no comprenen que actuar a la via pública és prioritari».
En aquest sentit, l’Ajuntament va informar dilluns que «abans de l’estiu» preveu condicionar el camí dels Codonyers, després de les moltes peticions realitzades pels veïns, i especialment pel president de l’associació de Ferreries-Sant Vicent, Eduard Rel.

El Punt (22-03-06)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta