24 de març del 2006

Tortosa dedicarà la III Festa de la Primavera als jocs i contes tradicionals

El recinte de La Nau, al parc municipal Teodor González de Tortosa, serà dissabte dia 1 d’abril l’escenari de la III Festa de la Primavera, que organitza l’associació juvenil 4+1 amb el suport de la regidoria de Joventut de l’Ajuntament de la ciutat. Una portaveu de l’entitat, Maite Arasa, va recordar ahir que la iniciativa va nàixer fa tres anys per fomentar el món del lleure i la recuperació de les formes de jugar tradicionals, coincidint amb el despertar de la vida que representa la primavera, «que és un bon motiu per organitzar una festa».Arasa va detallar que la III Festa de la Primavera començarà a les cinc de la tarda a La Nau del parc, i que hi haurà una zona amb tallers i una altra zona de jocs. «Una de les novetats d’enguany és que hem buscat un centre d’interès especial, per recuperar els contes tradicionals i ensenyar als xiquets el gust per la lectura», va concretar Arasa.
En aquesta línia, la portaveu de l’associació 4+1 va explicar que l’activitat es titularà La màgia dels contes, i que durant la III Festa de la Primavera també hi haurà una actuació del pallasso Moniatto Show. «A més, també esperem la interacció dels pares, mares i familiars dels xiquets, perquè la seua participació en la festa també és molt important», va suggerir Arasa. La portaveu va recordar que l’any passat van aconseguir que uns 200 infants participessin a la Festa de la Primavera.

El Punt (24-03-06)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta