30 d’abril del 2006

Alta tecnologia a la Terra Alta

El proper dimecres, 3 de maig, la companyia R&B Energy, SL presentarà el seu projecte per a la futura d’instal·lació d’una empresa d’alta tecnologia a la Terra Alta, dedicada a la fabricació de plaques termosolars. L’acte serà a partir de les vuit del vespre al centre polivalent del Pinell de Brai. R&B Energy és una companyia amb seu a València, integrada al Grup Roig. El seu president, l'arquitecte Enrique Roig, també ha estat vicepresident de Bancaja, vicepresident de la Caja de Castellón i president de la companyia d'assegurances Aseval. El Grup Roig, que ja és molt actiu en l’entorn de les energies renovables a l’Estat espanyol, té diferents parcs eòlics i projectes hidràulics. Amb tot, Enrique Roig s'ha vist implicat en algunes polèmiques mediambientals, com les múltiples denúncies d'ecologistes i d'agents forestals per la transformació de 245.000 metres quadrats de terrenys forestals i agrícoles als pobles valencians de Pedralba i Bugarra (veure notícia).
R&B Energy ha establert recentment el seu centre de R+D, dirigit per Cristoforo Benvenuti, a Ginebra (Suïssa), on es desenvolupen totes les activitats dirigides al desenvolupament de tecnologies i productes innovadors del grup.
R&B Energy s’ha fixat com a objectiu primari comercialitzar ràpidament un innovador col·lector d’energia solar tèrmica per a la generació d’electricitat, inventat al CERN (Centre Europeu d’Investigació Nuclear), que tindrà a la vegada un cost competitiu i proporcionarà fiabilitat a llarg termini, amb grans perspectives en el mercat de l’energia solar.

-Web de l'empreesa R&B Energy
-Web del Grup Roig

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta