22 d’abril del 2006

> Els cossos policials no han detectat cap increment en la venda de droga a Tortosa

El delegat del govern esspanyol a Catalunya, Joan Rangel, va presidir ahir la junta de seguretat local de Tortosa. Rangel, que va destacar l’alt grau de cooperació entre els quatre cossos policials, va refermar que Tortosa és una ciutat «segura». En aquest sentit, Rangel va assegurar que els últims controls de tràfic de drogues que s’han realitzat als centres escolars i a les zones d’oci nocturn de la ciutat han estat negatius, ja que no s’ha detectat cap incident ni s’han aixecat actes per tinença de substàncies estupefaents. «És important que s’esvaeixin determinades llegendes urbanes», va remarcar. Rangel també va intentar desmitificar que el delta de l’Ebre siga la principal porta d’entrada de droga a Catalunya, si bé va admetre que la intensificació dels controls policials ha desplaçat els intents d’entrada de droga al litoral del nord del país.
D’altra banda, el tinent d’alcalde de Presidència, Jordi Bonilla, també va constatar que Tortosa està en un bon moment en matèria de seguretat ciutadana, i que el Cuerpo Nacional de Policía, la Guàrdia Civil i els Mossos d’Esquadra tenen el nombre d’agents que els pertoquen. Rangel va remarcar que només en casos excepcionals ha estat necessari recórrer a dispositius especials o a la intervenció de cossos especialitzats, i va recordar el cas de l’assassinat d’un ciutadà magrebí al nucli antic de Tortosa, l’estiu de l’any passat, o la convocatòria frustrada per organitzar un macrobotellón al parc municipal, fa molt poques setmanes. A la reunió no va ser present l’alcalde, Joan Sabaté, que va absentar-se per malaltia. Sí van assistir-hi el subdelegat del govern estatal a Tarragona, Josep Maria Abelló, i la regidora de Governació, Consol Cordero, així com els comandaments policials.

El Punt (22-04-06)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta