30 de maig del 2006

"Blanc sobre negre" ja és a les llibreries

Fins ara, l'única cosa que tenia en comú amb Xavier Aixendri, Artur Bel, Zoraida Burgos, Laia Curto, Núria Gas, Pili Ibàñez, Margarita Martínez, Manolita Nadal, Manel Ollé Albiol, Manuel Pérez Bonfill i Santiago Pérez Carbó era que tots havíem passat per l'IES Joaquim Bau de Tortosa. Ara també tinc un llibre. L'editorial Cossetània acaba d'anunciar, dins de les seues últimes novetats editorials, la posada a la venda el volum de relats Blanc sobre negre. En el meu cas, participo amb un conte de ciència ficció, titulat La balada de Jack Alcoverro i Wilson Panisello. Com algú escriu a la contraportada, el llibre "és un recull que té com a fil conductor la vinculació de les persones que hi participen amb l’institut de batxillerat de Tortosa —el qual constitueix el teló de fons de les diverses narracions— i és una prova evident de la qualitat cultural que ha emanat d’aquest centre educatiu durant tots aquests anys. Així, la nòmina d’hòmens i dones que han format i formen part dels seu professorat i el seu alumnat és la d’un conjunt de persones preparades que han esdevingut grans professionals i, en un nombre molt significatiu de casos, eminències de les lletres i les arts ebrenques. Blanc sobre negre, en definitiva, és resultat de molts anys de tasca docent simbolitzada pel negre de la pissarra, que ha donat com a fruit un llibre blanc, ple d’honestedat i perles literàries".

3 comentaris:

  1. Felicitats per la part que et toca Gustau. Miraré de compra-lo!

    ResponElimina
  2. Felicitats!!!!!
    I quan fareu la presentació???

    ResponElimina
  3. Gràcies a tots dos.
    Sobre això de la presentació, encara no ho sé del cert. Posar d'acord tanta gent sobre la millor fórmula és complicat, segons m'han dit...

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta