23 de maig del 2006

Gronxadors infantils a la plaça Alfonso, per què no?

Ahir vaig estrenar el nou servei d'informació geogràfica (SIG) per a la participació ciutadana que ha habilitat l'Ajuntament de Tortosa al web municipal. La meua primera contribució per millorar l'estat de la via pública és la instal·lació de més mobiliari urbà i gronxadors infantils a la plaça d'Alfons XII. La veritat és que ja feia temps que havia fet aquesta foto, i que volia fer el suggeriment a través de La Marfanta, per veure si algú de l'Ajuntament ens llegia i ens feia cas. També volíem denunciar, l'altre dia, que vam veure una mare que estava fent que la seua xiqueta fes pipí al mig de la plaça, i que després de torcar-la amb un clínex va tirar el mocador al mig de la pixadeta. Ni tan sols va aixecar la vista per mirar on li quedava la paperera més pròxima! La xiqueta estava neta i la mare es devia pensar que ella era també molt neta (perquè usava un mocador de paper) però en realitat estava ensenyant la filla a embrutar la via pública amb una eficàcia tortosina. Sigue com sigue, aquí teniu un resum del missatge electrònic amb què l'Ajuntament em va respondre...

Número d'incidència:
320
Data:
22/05/2006
Descripció de la cosa incidència:
Proposo la instal·lació de mobiliari urbà (bancs i papereres), però sobretot de gronxadors infantils a la plaça d'Alfons XII. Tenint en compte la gran quantitat de xiquets i xiquetes, amb els seus pares, mares i iaios que cada tarde s'apleguen a la plaça d'Alfons XII, no estaria gens malament que l'Ajuntament instal·lés uns quants gronxadors infantils. La plaça seria més humana, i els xiquets no haurien de pujar damunt de les jardineres i trencar les plantes, per divertir-se una mica. També caldria instal·lar unes quantes papereres, perquè els pares i les mares són més bruts que els xiquets i no s'esforcen en caminar 100 metres per buscar una paperera.

Ajuntament de Tortosa - Plaça Espanya,1 - 43500 Tortosa - Tel. 977585800. Fax 977585852

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta