23 de maig del 2006

Abans i després d'una claveguera afonada a Tortosa












La notícia d'avui sobre el nou sistema d'informació geogràfica (SIG) per a la participació, com recordareu, vaig il·lustrar-la amb una claveguera afonada que hi ha a la cruïlla del carrer València amb l'avinguda Colom, just davant del CAP Baix Ebre. Vaig pensar que era un bon exemple d'incidència a la via pública, un bon exemple de la falta de manteniment generalitzada que tenim a Tortosa. Sobretot, perquè la tinc just davant de casa, i un sempre ha d'intentar parlar d'allò que coneix. Doncs bé, aquest migdia ja hi havia una solució d'emergència al problema: algú havia col·locat una planxa de ferro damunt del forat. Tortosa Somriu encara que sigue a mitges, com la Mona Lisa...

1 comentari:

  1. Espero que totes les solucions que l'ajuntament pensa posar als diferents problemes de la via pública de Tortosa no siguen com esta!!!!! o bé que esta sigue una solució provisional. Intentaré fer un seguiment quan torne cada cap de setmana a Tortosa.

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta