25 de maig del 2006

Tortosa prepara les festes de la Cinta amb Víctor com a únic concert estel·lar.- (inclou videoclip)

El govern de Tortosa trencarà enguany el tòpic que diu que l’any abans d’unes eleccions municipals es programa un bon cartell de concerts per les festes de la Cinta. El regidor de Presidència, Jordi Bonilla, va explicar ahir que fins ara han dedicat la major part dels esforços a organitzar l’XI Festa del Renaixement, però va avançar que les festes de la Cinta del 2006 estaran basades en els actes més tradicionals i populars. «Que ningú s’esperi una desfilada de grans figures, ja que el que volem enguany és generar una sèrie de sinergies participatives, perquè tothom surti al carrer i la gent pugui xalar molt», va remarcar Bonilla. El regidor de Presidència va advertir que Tortosa «no pretén competir amb ningú ni oferir un cartell de grans concerts», sinó fer disfrutar els tortosins i els visitants «amb el mínim cost per als ciutadans i per a l’Ajuntament». Bonilla va confirmar que l’única actuació estel·lar serà el concert del cantant Víctor, l’exconcursant del programa Operación Triunfo, que està de gira amb el seu primer disc. «Vindrà Víctor per la seua vinculació amb Tortosa i perquè quan va estar al concurs ens vam comprometre a portar-lo, però al marge de Víctor no hi haurà res més», va assegurar. Bonilla va concloure que a partir del 2007, amb el nou pavelló firal, serà més fàcil que Tortosa faci propostes més arriscades. «‹Moltes vegades, la pluja ens ha arruïnat les festes», va lamentar.

El Punt (25-05-06)
...

Llegiu també Quina serà la cançó del Mundial?, a Freak-EBRE!
Aquí teniu el videoclip del primer single del disc Rock and Swing, de Víctor

3 comentaris:

  1. Pos quina empenta més positiva la del Bonilla. "Victor i res més".
    Qualsevol dels participants a les festes li hauria de demanar explicacions per "deixar-los" a l'altura del betum.
    "Victor i au"
    Pos si no estes ell, tampoc no passaria res.
    Esta clara la "infinita originalitat i mesura" d'aquesta comisió de festes.

    De pelicula Tarantino. Amb el perdò de Quentin.

    mario

    ResponElimina
  2. pos que bé!
    A n'este xic ja no li queda res de tortosí! Si no esta en la novia!!!
    Pero bé! si a Bonilla ja li va bé!
    Serà difícil recuperar les Festes de la Cinta! i me sembla que Víctor no ajudarà massa!

    ResponElimina
  3. Per sort tornem a tenir un Circuit de Penyes en cara i ulls, per que si no fos per això... quina merda de Festes de la Cinta... "Victor"... Eccccssssss.
    Per que no ens tornen a portar als Pets o musica com "Deu Mana?" no Bazofia Triumfo???

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta