15 de juny del 2006

CiU acusa el govern de Miravet d’afavorir els interessos d’ERC

El portaveu de CiU a l’Ajuntament de Miravet, Josep Papasseit, va acusar ahir l’alcalde de la població, Antoni Borrell (ERC-AM), de voler afavorir els interessos del seu partit. Papasseit va afegir que el govern municipal no té cap intenció de convocar un ple extraordinari abans del referèndum de diumenge, per evitar que es puga debatre la moció de CiU que reclama que el nou estatut porti definitivament el nom de Miravet.

El Punt (15-Juny-2006)

1 comentari:

  1. Aquest patriotisme de fireta... És necessari que l'Estatut porti el nom de Miravet? Fins i tot sense ser el lloc on s'ha cuinat? És que necessitem que el nostre nom aparegui als llocs per tenir l'autoestima més alta?
    Bienvenido Mr Marshall.

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta