23 de juny del 2006

Freak-EBRE! també proposa una dona presidenta

No seria hora que el pròxim president de la Generalitat fos una dona? En les últimes hores s'han aixecat veus (alguns diuen que malintencionades) perquè la candidata del PSC siga la consellera Montserrat Tura, i ja fa temps que alguns també han defensat la validesa de Manuela de Madre. D'altra banda, a ERC saben que alguns dels seus membres més ben valorats per la ciutadania són les exconselleres Marta Cid o Anna Simó. Al bloc Freak-EBRE! us parlo avui de la sèrie Señora Presidenta, que explica la trajectòria de la primera dona presidenta dels Estats Units. Per promocionar la sèrie, el canal People+Arts va fer una enquesta entre els internautes, per saber quina seria la millor presidenta per a Espanya. Si voleu conèixer més detalls de la sèrie i sobretot el resultat final de l'enquesta, visiteu el meu altre bloc.

2 comentaris:

  1. Ei i per què, no? Una mica de color a Presidència no estaria malament, més enllà dels tratjes i les corbates. Aixo si, tampoc cal contractar com a assessor d'imatge al Boris Izaguirre...

    ResponElimina
  2. La imatge és important. Un líder polític també ha de tenir un estil propi. Mira Evo Morales...

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta