13 de juny del 2006

Joan Sabaté reactiva el seu bloc

Fa molt poc que hem conegut una de les notícies més esperades a la blocosfera política ebrenca. L'alcalde de Tortosa i diputat pel PSC, Joan Sabaté, ha decidit reactivar el seu bloc a internet. Amb tot, heu de parar una mica de compte, ja que el bloc de l'alcalde tortosí ha variat la seua adreça introduint un guionet entre les paraules Joan i Sabaté.
Així, al bloc ja no s'accedeix des de joansabate.blogspot.com (tot i que de moment continua actiu), sinó des de joan-sabate.blogspot.com. Les primeres entrades del nou bloc de Sabaté fan referència al festival internacional de cinema de medi ambient, que va celebrar-se a Tortosa entre els dies 2 i 9 de juny, i a la campanya pel referéndum de l'Estatut.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta