2 de juny del 2006

Última hora: comunicat de Medi Ambient sobre el parc eòlic marí

Medi Ambient i Habitatge estudia la incorporació de tota la franja marina del Delta de l’Ebre a la xarxa Natura 2000

El Departament de Medi Ambient i Habitatge estudia, a través de la Direcció General del Medi Natural, l'ampliació de la franja de protecció de l'entorn de la costa del Delta de l’Ebre i incorporar-la a la xarxa Natura 2000. Tot i això, Medi Ambient i Habitatge prendrà la decisió després del període d’informació pública. El Departament reitera la voluntat d'aprovar l'ampliació de la xarxa Natura 2000 amb el màxim consens possible i ho farà estudiant amb detall totes les al·legacions que facin referència a la franja marina.

Cal recordar que el Departament de Medi Ambient i Habitatge té com a objectiu fonamental en tot el territori, i especialment al Delta de l'Ebre, la protecció de tots aquells espais, habitats i espècies que tenen la consideració d'especial protecció, com és el cas del Parc Natural del Delta de l'Ebre. Així mateix, cal assenyalar que la xarxa Natura 2000 és una representació suficient i significativa de la població total d’hàbitats i espècies considerades d’interès comunitari.

L’interès de Medi Ambient i Habitatge és fer compatible la protecció amb els usos i les activitats que ja es desenvolupen en el territori o la seva adaptació, de manera respectuosa amb la conservació dels seus valors naturals, de manera que garanteixin l'evolució i la millora de l'activitat econòmica. És el cas de les reunions de treball que s’estan realitzant amb els sectors implicats per avaluar la integració dels arrossars en els espais que conformen la xarxa Natura 2000.

2 de juny de 2006

1 comentari:

  1. Lo dillums a la una i mitja del mig dia se farà un acte de la Coordinadora de Plataformes davant la delegació de medi ambient a Amposta. Se llegirà un manifest i s'entregarà a la premsa, és lo nostre posicionament sobre lo de Cañas, recordar les paraules de Gimeno, lo de la Generalitat i moltes més coses. Se durà a terme una acció pacífica, educativa i cultural per la gent de les Platafromes.

    Salutacions.

    P.D: A la vida hi han veritats i hi han mentides. Esta gent poden tindre tots los diners del món però no tenen la raó. A la vida hi han coses que no tenen preu, hi han territoris, paissatges, cultures que no estan en venda. I també hi ha gent que ho sap defensar, per la senzilla raó de que s'ho estima i això és molt. Lo retall, la mossa de davant del Delta a la Xarxa Natura 2000 és lo segon insult més gran que s'hagi fet mai a les Terres de l'Ebre per part del govern de la Generalitat. Lo temps mos posa cadascú al seu puesto, sí savem perdonar encara que la història sempre serà la història, ara, han tingut i tenen, prou temps per rectificar. Esperem que això, lo que ha passat, no torne a passar. Senyors polítics: Que no som tant tontos com vos penseu que som!!! Obriu los ulls, que ja no cola.
    Ens veiem a Amposta lo dillums, per a dir-vos-ho una vegada més, a la cara.

    NO AL PARC EÒLIC
    SALVEM LA MAR DE L'EBRE


    LLuís

    NO AL PARC EÒLIC
    SALVEM LA MAR DE L'EBRE.

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta