12 de juny del 2006

Vostè està zumbat, vostè és un Hitler...

El bloc de Toni Espanya ens ofereix una entrada interessant. El delegat d'Agricultura explica que va assistir al ple en què s'oficialitzava el relleu a l'alcaldia d'Alcanar, i que el primer que va estranyar-li va ser la llarga durada de la sessió (més de 3 hores només el primer punt). Per tant, Espanya diu que no va poder quedar-se fins veure el traspàs de poders entre Ricard Bort (PSC) i Alfons Montserrat (ERC). Però sí va ser a temps de comprovar l'extrema confrontació política que es viu a Alcanar, ja que va escoltar frases tan dures contra l'alcalde sortint com "vostè és un mentider", "vostè està zumbat" o "vostè és un Hitler". El candidat socialista a l'alcaldia d'Amposta és un dels polítics més cordials i mesurats del territori, i no m'estranya que se sentís violentat i avergonyit pel que havia presenciat. Quan els humans perdem les formes, res no ens distingeix dels micos de Camarles...

1 comentari:

  1. L'oposició canareva practica la demagògia a "trompete". La gent d'APAL no han paït passar a l'oposició i no es cansen de llençar eslògans dient que s'han perdut 3 anys.

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta