28 de juliol del 2006

El Gepec posa en dubte el camp de golf de Vinallop

El grup ecologista Gepec, que com la Plataforma en Defensa de l'Ebre també ha rebut amb malestar el fet de no haver estat convidat en la presentació del nou pla integral del Delta, va enviar ahir un comunicat per oposar-se frontalment al projecte del camp de golf que l'empresa Tortosa Golf Resort vol construir a la pedania de Vinallop. A més, el Gepec posa en dubte que el projecte tinga garantida l'aigua depurada per regar, ja que l'estació de Tortosa i Roquetes no té un sistema terciari de depuració i el règim de regs del canal Xerta-Sénia no preveu la zona com a camp de golf en la seua declaració d'impacte ambiental. Els ecologistes també recorden la moratòria que pesa sobre la construcció de camps de golf a Catalunya, i acusen l'empresa i l'Ajuntament tortosí d'enganyar la gent de Vinallop.

El Punt (28-Juliol-2006)

1 comentari:

  1. Penso que no esteu ben informats..La concesio de reg amb aigües depurades , esta en curs..I la famosa moratòria ja ha caducat...

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta