6 de juliol del 2006

La irrupció de Fabio d'Aitona fa més agressiva la blocosfera ebrenca

Un amic que sap molt de blocs i d'internet ja ens havia advertit que la blocosfera ebrenca, encara a les beceroles, no se salvaria de personatges com Fabio d'Aitona. En pocs dies, aquest blocaire que s'amaga sota un pseudònim arcaïtzant s'està convertint en un dels personatges més odiats de la xarxa. No diem que sigue bo o dolent, només diem que fins a cert punt és normal. Fabio d'Aitona, que també ha obert un bloc homònim en què ja ha penjat la crònica satírica De com Giusseppe Filippo Montcluso va deixar de tenir els serveis de Domenico Tomasso, ja ha demostrat que algunes de les seues obsessions personals són el republicà Josep Felip Monclús, l'exrepublicà Domingo Tomàs i el socialista Manel de la Vega. Amb tots tres ja ha protagonitzat violents duels dialèctics, en alguns casos a través dels comentaris que poden deixar-se aquí mateix, a La Marfanta. L'altre dia, una discussió seua amb De la Vega va acabar tant malament que el socialista va optar per eliminar del seu bloc l'opció de deixar comentaris. Tant lliure és un de voler deixar comentaris, com l'altre d'eliminar aquesta opció del seu bloc, i per això no cal escandalitzar-se. Només demanem una mica de seny, elegància en els combats, i que la sang no arribe al riu.

22 comentaris:

  1. Favio d’Aitona segurament és un "personatge" d’ERC de Tortosa

    ResponElimina
  2. Benvolgut usuari anònim: fred, fred.
    I a veure si aprèn vosté a escriure correctament el meu nom que amb aquesta errada -feta no gaires dies per un altre blocaire- vosté tot solet s'ha delatat.

    Respecte a l'agressivitat de la blocosfera que comenta la Marfanta
    em permetrà una sana discrepància. M'explico: respecte al Sr. Monclús m'he limitat a expressar una realitat que si vosté es molesta en anar preguntant pels llocs on ha transitat -amb més o menys poder- li podran corroborar -des del cap a la direcció territorial que acaba d'abandonar on ha arribat a acomiadar algun treballador com a represàlia política, fins al cap del Temple, passant per algun club esportiu.
    Respecte al Sr. Domingo Tomàs m'he limitat a fer una anàlisi de les seues pròpies declaracions als mitjans de premsa quan afirmava que, un cop abandonades les files d'ERC -un partit del que ja en parlarem- es ficava a dispossició de les altres forces polítiques per a escoltar les seues propostes. Ho mire com ho mire, no sé veure-ho més que com una comportament similar al dels mercenaris, per dir-ho educadament.
    Pel que fa al Sr. de la Vega, m'he limitat a remarcar-li algunes errades i aconsellar-li algunes lectures. Errades com, per exemple, que el meu nom no era "Favio" sinó "Fabio" i altres del mateix tipus.

    En fi, que com diu el meu benvolgut amic Giordano Bruno: "L'odi del contrari és l'amor del semblant: l'amor d'això és l'odi d'allò. Així, doncs, en substància, és una mateixa cosa odi i amor"

    Sempre seu,

    FABIO D'AITONA

    ResponElimina
  3. Senyor Fabio, vostè pareix que en sap molt de desacreditar i dir mentires, i solament en diré una, el senyor Monclús va fer fora una treballadora perquè no treballava, no per discrepàncies, les discrepàncies van venir per fer-la fora, i això en comptes de parlar-ho amb la gent d’ERC a Tortosa, ho haguès pogut parlar amb els treballadors dels serveis territorials, la majoria de dirigents polítics d’aquestes terres, tenen a inútils al seu costat solament perquè són del partit, i el senyor Monclús és el primer polític que conec, que ha ficat per davant els interessos del país, abans que els del partit.

    ResponElimina
  4. La resta del mon civilitzat es perd l'excelsa intel.ligència incompresa del bufó Fabio. En tota cort hi ha un bufó amb el seu gorret de colors i cascavells dringant mentre narra històries que fan riure el poble mentre ell mateix és motiu d'escarni. Continuï així bufó Fabio. Jo vull donar-li un maravedí doncs ja sé que a vostè li agrada passar sovint el platet per a poder pagar el castell adquirit en els extramurs de la ciutat a la partida Ravalletis.

    ResponElimina
  5. La manera d’actuar de Fabio, amb pseudònim propia dels terroristes demostra claríssimament les seves intencions.

    Presumptament sigui un personatge electe de l’escena Tortosina que vol morir matant donat que tant si es l’un com si es l’altre tenen difícil repetir a les llistes, altra cosa serà que el seu protector Ricard Forés els gratifique la feina bruta amb un sou de confiança.

    Temps...

    ResponElimina
  6. Estic totalment d'acord amb l'anonim que signa el tercer comentari. Un s'ha d'informar bé i saber mirar per dalt del nas abans de criticar.
    Aixo no treu que no trobi original l'estil amb el que aquest personatge escriu.

    I si us plau, no us oblideu de beure mistela quan tingueu baldana a taula.

    ResponElimina
  7. AL Turtusi, et felicito pel teu bloc, per interessant i original, i el recomano a tothom

    ResponElimina
  8. Al turtusi, sé qui ets tot i que tu també escriu amb seudònim com els terroristes. També sé que eres de les persones exconvergents que t'has passat a ERC per col·locar-te (són paraules teues) però que no ha estat fins que ha arribat MOnclus, que va regalant llocs i càrrecs a canvi de fidelitat canina que no t'ha envalentonat. De qualsevol manera ja estàs bé on estas. T'aconsello la llista de Franquet. ja hi és Tomàs només faltes tú per què lo de Monclús hauras d'esperar 4 anys més. Potser fins i tot trobes novia

    ResponElimina
  9. Prefereixo no contestar uns comentaris que es desacrediten per si mateixos.
    Només diré que uso pseudonim per motius de seguretat per estar al pais que estic pero que no m'importa que des de Tortosa es sapigue qui soc, l'autor d'aquest bloc pot facilitar la meua identitat a qui estigui interessat, confio en el seu criteri.
    El qui amaga la seua identitat i no es descobreix és l'autor del polèmic bloc i l'autor del darrer anonim.

    ResponElimina
  10. Sort que vau guanyar.

    Lamentable.

    ResponElimina
  11. Bon dia, bona tarde, o bona nit, bloggetaires, el que estic llegint m’està deixant al·lucinat, un individu que emparant-se en un pseudònim es dediqui a fer una croada contra una persona tan honesta com en Josep Monclús. A n’aquest individu li diré cinc coses:

    1. Que el teu pare sigui sastre o qualsevol altra professió, i tu puguis arribar a ser qualsevol cosa, això és ser d’esquerres, l’anterior Delegat del Govern, el seu pare és pagès, i els i les, que som d’esquerres n’hem d’estar orgullosos, hi han altres partits, que per arribar a ser algú et miren quin és el teu arbre genealògic, o l’ADN.
    2. Un individu com tu, ha de ser una persona amb molt poca feina, i a més molt ressentida, segurament seràs un d’aquells que es creuen que mereixen més, i sempre han de pidolar una feina.
    3. Analitzant el teu escrit, per cert, molt ben escrit, al meu cap només em ve una paraula ENVEJA, ja que només un mediocre envejós, pot actuar així.
    4. Et creus amb el dret de poder escriure el que vulguis i sobre qui vulguis, però la baixesa humana més gran és parlar , ja no dels personatges públics, fins-i-tot de la dona i el pare del personatge públic, patètic.
    5. I per acabar, ara he vist, que contestes amb anònim i tot, estàs acabat ....

    Salut i república

    ResponElimina
  12. Per a l'últim anònim: TU TAMBÉ ESCRIUS EMPARANT-TE EN UN PSEUDÒNIM.
    PEL QUE FA A L'ANTERIOR DELEGAT JA EN PARLAREM DELS SEUS ÈXITS A LA RÀPITA.

    ResponElimina
  13. Sembla que algí no sap què significa la paraula honesta. Miri, senyor anònim, que es diu republicà. Honest no és despatxar la persona que el va col.locar de director, o és que algú es pensa que el van posar pel seu currículum. Parlem del seu currículum: Metge de capçalera on el 80% ed companys i companyes de feina no el poden veure. President del club de natació per a que els seus fills poguèssen nadar més còmodament i va acabar barallat amb totes les associacions esportives. De candidat a alcaldable per ERC quan abans havia anat a una llista de la dreta local més tortosinista i carrinclona, va perdre, després de fer un discurs xenòfob i estúpid, provincià i mediocre, unes eleccions democràtiques internes(senyor domingo: l'únic que té penques per posar el seu nom) però no ha acceptat i va de màrtir per la vida a les faldes de l'ex-consellera a veure que li dona. I finalment de Director de turisme que ha arraconat a la cambra de comerç, que per allí on anava només feia que comprar fidelitats, repartir discrecionalment subvencions i prometent li imprometable. Si senyor tot un personatge honest, d'esquerres i independentista. Fora els botiflers!!!!!

    ResponElimina
  14. L’oposició de l’ajuntament està molt ensopida i en canvi es dedica a calumniar als que no són de la seva colleta , millor seria que perdessin el temps en donar classes de política al Sr. Ricard Forès, ja que és un polític fluixet i poc conegut...

    Bon cap de setmana

    Un amic

    ResponElimina
  15. Per al turtusí. Segueixes amagant la teva identitat. Pos diques-ho qui ets, si no t'importa. Quina xorrada lo de la seguretat, potser Hassan II t'està punxant el telèfon. Igual que Monclús: tu també has vist massa pel.licules dels anys 60. Ja, ja, ja...

    ResponElimina
  16. Veig que tinc raó ...

    Un amic

    ResponElimina
  17. Hola Senyor Fabio, o millor dit senyor regidor d’ERC de Tortosa a l’oposició, tens a ma un diccionari? Llegeix que vol dir honest, i segurament veuràs la diferència entre honest i fidel, jo he dit honest no fidel, fer fóra una dopra que no treballa i costa uns diners a tot el poble és ser honest, una persona que fitxava pel matí i desapareixia fins a l’hora de plegar, fer fora una persona així encara que sigui del teu partit és d’honestos.

    Vols que parléssim de tu? O millor ho deixem de costat? Una persona incapaç de trobar una feina per si mateix, que ha de anar pidolant per aquí i per allà....

    adéu

    ResponElimina
  18. Això es increïble.

    A la merda la teva història de ressentit impotent.

    Felicitats a tots els que heu desemmascarat al fantasma aquest.

    El teu compte es un error que no podràs pagar, ja estàs afonat...

    Josep ets una persona, això es el que ens ha portat problemes amb aquest paràsits que no representen la bona gent que predomina a ERC.


    La gent que fa coses com jo tenim seguidors i detractors tu evidentment no fots res i que fort no et pot veure ningú.

    Potser Josep en qualitat de metge et pot recomanar un bon professional, lo teu es de ...

    Una vegada mes miserable.

    Que curiós només actues els ratets que et passes per l’ajuntament que no li dius a la teva dona que tens un compte.

    Sàpigues que soc lliure de fer i dir el que vulgue, igual que tu be jo donat la cara i no hem sabria greu anar en Franquet, sempre on sigue, millor que en tu.

    ResponElimina
  19. Sr fabio, des del meu punt de vista d'un tortosi de a peu, li vull fer arribar unes petites reflexions en vers al tema colla jove i companyia que s'ha atravit a denostar de la pijor manera que ha pugut.
    1.- Tant la colla jove dirigida per domingo tomas com l'equip de govern de l'ajuntament de tortosa estant treballant en positiu i de la millor manera que saven per portar endavant tortosa (traballant es poden fins i tot equivocar, pero no de forma concient i premeditada)
    2.- Voste s'en recorda com es portava la lluita antitransvassament a les TTE tots fent pinya i tambe en positiu fins i tot el seu eslogan?
    3.-Sr fabio, se'n recorda qui eren i com es van desenmascarar els col·lectius ANOMENATS LA GALLINA I MANEL BRULL i el que feien?
    Voste esta gastant el mateix estil i jo afegeixo,voste pertany a la camada de PERROS DE L'ORTELANO, QUE NI FAN NI DEIXEN FER. D'aquests personatges a aquestes terres n'estem sobrats.
    Pare compte(no es una amenaça, és un avis).
    Fins després.

    ResponElimina
  20. De la mateixa manera que ho he fet al bloc de Fabio d'aitona, vul deixar clar un parell de coses: Una amiga periodista m'havia advertit d'aquesta història que s'estava muntant amb això dels blocs. Ara que ja ho he vist i per deixar les coses clares dic, i ho dic amb el meu nom i cognoms que jo no tinc res a veure amb tota aquesta història. Que si algú té algun tema polític per a discutir amb mi que ho faci lliurement però amb nom i cognoms i adreça i telèfon que jo ja me posaré en contacte. Amb això dono per tancat aquest rollo patatero del qual, torno a repetir no tinc res a veure, excepte clar està si algú m'hi cita.

    ResponElimina
  21. Vaja, vaja, ja han sortit tots els fills, fillets i fillastres.

    No entraré en disquissicions sobre la honestedat i la fidelitat. Que cadascú en mirar-se als ulls al matí s'enfronte a les seues pròpies contradiccions . Ja és prou càstig.

    Veig que hi ha una bona cleca interessada per saber el meu nom i que alguns fins i tot apunten al mandonguilleta en potes. Per a qui vulgue saber, em dic Fabio d'Aitona.

    Quina mena de fraternitat republicana practiquen aquests insidiosos?

    Quina mena de coherència practiquen o han practicat? És la mateixa que tenen quan diuen que escriure amb pseudònim es propi de terroristes quan ells firmen com a anònims? Pobre Machado, pobre Fernando Pessoa, pobre Joan Oliver,pobra Caterina Albert, pobre Frederic Soler, etc.-

    En fi, la missió era desenmascarar les seues entranyes i la seua coherència i a fe que s'ha aconseguit.

    Continueu la vostra creuada cainita.

    ResponElimina
  22. Com podeu estar tant resentit en lo món?? algú què crea un bloc per mofar-se de les misèries dels altres, no pot tenir res mes que mala fé. Has creat un parany, hi ho has aconseguit, hi han caigut tots de plè. Quin mèrit té riures del "lado oscuro" dels altres?? hi a sobre, en les teues paraules, sembla que n'estigues orgullós.

    Necessites sentir-te millor que els altres potser?? Això és caure baix,,,

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta