6 de juliol del 2006

L'expedició Tortosa-Cap Nord ja és a Suècia

Cada dia, a través del web www.beeptortosa.com segueixo la ruta d'aquests dos aventurers que estan fent la ruta entre Tortosa i Cap Nord (Noruega) amb un Renault 4 de l'any 1982. Ahir ja van arribar a Malmö, la tercera ciutat més gran de Suècia. Concretament, l'etapa de dimecres era entre Kobenhavn (Dinamarca) i Uppsala (Suècia). De fet, Roger Ferrer i Joan Roquet, amb la seua relíquia automobilística adaptada íntegrament per al viatge (amb un petit moble de cuina, un ordinador amb GPS i una connexió a internet) van entrar a Suècia pel pont de Malmö, que uneix els dos països per sobre del Mar Bàltic. Els expedicionaris afirmen que no havien vist mai un pont igual. "Està considerat una obra mestra de les infraestructures. Els seus dinou quilòmetres de llargada ens mantenen bocabadats una bona estona", escriuen...

3 comentaris:

  1. Una pregunta, he vist que en els comentaris diaris, fan esment d'un “diari alternatiu”, realment existeix alguna altra pag. web o blog amb comentaris i fotos?

    Agur.

    ResponElimina
  2. Gràcies només era per xafarderia, jeje.

    agur.

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta