27 de juliol del 2006

Les entitats demanen a l'Ajuntament que el nou complex ciclista de Tortosa millori el velòdrom actual

El portaveu de la plataforma Salvem lo Velòdrom, Adolf Giné, va fer ahir una valoració molt positiva de la reunió que les entitats ciclistes van mantenir dimarts al vespre amb l'alcalde de Tortosa, Joan Sabaté, i els regidors d'Esports i d'Urbanisme, Sisco Lahosa i José Martín. Segons Giné, l'equip de govern tortosí els va presentar el compromís de la Generalitat per impulsar la construcció d'un centre de tecnificació ciclista a la pedania de Vinallop i els va avançar que d'aquí a pocs dies ja hi haurà un esborrany del projecte. «També cal veure el cost de les instal·lacions, però fins al setembre no tindrem més dades per saber si el projecte és viable», va afirmar Giné. De fet, el portaveu va detallar que l'alcalde s'havia compromès a fer «tots els esforços» perquè el centre de tecnificació de Vinallop siga viable i també va dir que l'actual velòdrom no s'enderrocarà si no és possible construir el complex ciclista. «Nosaltres volem que inclogui un velòdrom vàlid per fer entrenaments i tot tipus de competicions, perquè no tindria sentit que tombessin l'equipament actual i ens fessin un velòdrom més dolent», va argumentar.

El Punt (27-Juliol-2006)

2 comentaris:

  1. Esperarem tots al stembre per veure com acaba el tema. Espero que el govern de la ciutat sigui "capaç" de presentar un projecte sòlid, viable i que sigui construït abans de l'enderrocament de l'actual velòdrom!!!!!!!!!!

    ResponElimina
  2. En lo milió d´euros que pugen les subvencions per a l´àrea de ciclisme.
    Perquè no mos arreglen lo velòdrom que ja seria hora?, perque fa pena.
    a més, si en un milió de euros no es pot arreglar un velòdrom, molt menys s´en podrà fer un de nou, no?

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta