29 de juliol del 2006

Móra la Nova inicia els tràmits perquè el polígon industrial del Molló puga ser urbanitzat el 2007

El ple de l'Ajuntament de Móra la Nova va aprovar dijous el pla parcial del polígon industrial del Molló, propietat de l'Institut Català del Sòl (Incasol), en la part que afecta el seu terme municipal. L'aprovació inicial del pla va tenir via lliure amb els vuit vots dels regidors de CiU i l'abstenció de l'únic regidor dels Independents de Móra la Nova (Imnova). La tramitació urbanística del pla parcial començarà les gestions per desenvolupar un nou sector de sòl industrial, que l'Ajuntament preveu que siga urbanitzat dins el primer trimestre del 2007. En línies generals, es crearan un total de 35 hectàrees de sòl industrial, 27 hectàrees al terme municipal de Móra la Nova i 8 hectàrees més al terme de Tivissa. Després de fer les cessions corresponents, quedaran unes 18 hectàrees netes, que es destinaran a la implantació d'indústries. De fet, ja hi ha algunes empreses que han manifestat el seu interès per instal·lar-se al polígon del Molló.
En aquest sentit, l'Ajuntament de Móra la Nova va destacar que el pressupost de l'actuació és de 6,8 milions d'euros i que el projecte també inclou la construcció d'una rotonda, amb un accés nou des de la carretera C-44. Prèviament a l'aprovació inicial del pla parcial, el projecte va ser presentat als membres del Consorci per a la Promoció del Polígon Industrial del Molló, que són els ajuntaments de Rasquera, Ginestar, Tivissa, Móra la Nova i Garcia, a més de la Cambra de Comerç de Reus i el mateix Incasol. Els membres del consorci van expressar la seua satisfacció i es van mostrar confiats que es compliran els terminis de la tramitació administrativa i el calendari d'execució de les obres. L'Ajuntament de Tivissa també té previst aprovar el pla parcial del polígon del Molló, la setmana que ve.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta