27 de juliol del 2006

Tortosa inaugura dissabte una botiga de condons

Amb ells va arribar l'escàndol. Demà passat, dissabte, s'inaugura a Tortosa una condonoria, és a dir, una botigueta de preservatius. La condoneria porta el nom de Condolot, perquè la central està a la ciutat d'Olot, i estarà ubicada al número 15 del carrer de Santa Teresa, a la zona de vianants. Més concretament, a les Galeries Sant Blai. A la inauguració, que serà a les vuit del vespre, hi assistirà la model Arancha Bonete, Miss Play Boy TV, que a part de respondre les preguntes dels periodistes també té previst signar autògrafs per als seus fans. Finalment, a les dotze de la nit, la festa d'inauguració continuarà a les Carpes del Riu, amb l'actuació de gogós, streepers, la mateixa Arancha de Bonete i DJ Kurba. Serà el més picant que ha passat a Tortosa des de la realització d'aquesta pel·lícula amateur que corre pels videoclubs, però que encara no he vist. Ja sabeu de què parlo...

18 comentaris:

  1. ????quina pelicula??? no se de que parles...

    ResponElimina
  2. Una pel·lícula de porno amateur que presumptament hauria filmat la neboda d'un prohom tortosí, i que segons m'han dit es titula "El violador gilipollas".

    ResponElimina
  3. Sigui ben rebuda la apertura d'aquesta botiga de condoms...Ens pot anar molt bé a tots els ciutadans que vulguin pendre precaucions front els reajustos presupuestaris previstos per l'Ajuntament...

    ResponElimina
  4. A Tortosa ja es va posar un sexshop i va tenir que tancar portes. No crec que aquest negoci tingui massa durada, desgraciadament Tortosa encara es un poble de "misses i rosaris".

    ResponElimina
  5. T'equivoques, les compres es fan fora per que no diguin i intentar demostrar que tots som moltbons. És una ciutat d'una doble moral espantosa

    ResponElimina
  6. digueu-me suelta, però per molt que la societat tortosina sigui una mica retrogada, estareu amb mi que no crec que avui en dia ningu s´espanti per comprar uns condons, per favor...es imprescindible utilitzar mitjans per no agafar malalties i tindre que anar a comprar condons amposta no es massa pràctic...

    ResponElimina
  7. Qualsevol diria que a Tortosa no hi ha farmàcies!!! l'altre dia vaig passar per davant de la condoneria!! jo ho trobo perfecte però com dieu per aquí hi ha una doble moral i som una ciutat bastant "xapada" a l'antiga i conservacionista!!! i ja és ven trist que sigue veritat lo que diu Gustau que serà una de les coses més picants dels últims temps que passa a Tortosa...

    ResponElimina
  8. Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.

    ResponElimina
  9. Tortosa ciutat conservadora????, però no governen les forces "progressistes" dels sr Sabaté, Lahosa i la UTE Franquet-Moreno????, eh!, sense oblidar l'incondicional i màxim exponent del progressisme tortosí, el sr. Lluesma!!!.

    No cal patir que amb aquest govern progressiste i d'esquerres a Tortosa tindrem condoneries, sexshop, puticlubs... i el que faci falta!!!. No són aquests els elements necessaris per fer capitalitat i ciutat moderna??? Au, salut i força!!!

    ResponElimina
  10. Veig que me dones la raó unioxtortosa: "cal un compromís ciutadà per tal de dinamitzar i contribuir a impulsar la nostra ciutat", "Tortosa no pot viure eternament del passat o el que és pitjor, encorada en l'època de les catacumbes", "una ciutat dirigida per un govern sectari i incapaç d'aconseguir implicar la ciudadania en els projectes de futur", "cal sobretot despertar de l'ensopiment!!!!" i no crec q posar puticlubs sigue signe de modernitat!! Si és l'ofici més antic del món...

    ResponElimina
  11. A veure si ens entenem, una botiga que hagi de viure unica i exclusivament de la venda de condoms, avui que es poden comprar a qualsevol "Super", farmacia, o maquines subministradores al carrer, ho te molt "magre". Per tant, haura de ser una botiga que vengui altres productes i no crec que promocionant-se amb una festa eròtica pugui dedicar-se a vendre plats i taces.
    Lògicament, els productes de la botiga hauran d'estar mes prop del Sexshop que d'una pizzeria i segueixo opinant que a Tortosa no es poden fer certes coses sense pensar en "lo que diran". Malgrat que tots sabem que en sortir d'aqui som tan llançats com qualsevol altre.

    ResponElimina
  12. Aquest tipus de botiga ja n'hi ha en algunes ciutats. I sí que es poden fer les coses sense pensar en "lo que diran". Si no t'agrada la condoneria, doncs no hi entris. Si t'agrada, a dins. És ben fàcil.

    ResponElimina
  13. Tortosa ha canviat des del temps en què es va obrir un sex shop i no va funcionar.
    Ara tenim una comunitat equatoriana i romanesa força nombrosa que en tota probabilitat els importarà "un pito" aixo del "què diran".

    ResponElimina
  14. Si ells han de salvar lo negoci...los d'Olot ho tenen clar!! No crec que aquests col·lectius estiguen per a gastos "extraordinaris"! i segons quins romanesos que ni es dutxen i es pixen pels carrers ja me diràs tu si aniran a comprar a la condoneria!!

    ResponElimina
  15. pos quin marujerio!
    a follar que el mon s'acaba!
    i si es amb un ultra-sensitive fucsia en anella clitoridiana pos millor!
    I molts immigrants que es dutxen i estan de "muerte", gasten condons, consoladors, roba sexy, etc, etc, etc ...
    los "kutres" son los del pais!


    la cosina de John Morbvs

    ResponElimina
  16. o sigue que tortosa no és una ciutat sinó un poble, no?

    ResponElimina
  17. Mira tens raó anònim!

    Tortosa és un poble. I jo diria que de mala mort.

    Algo més que dir?

    ResponElimina
  18. per cert, també conec espanyols que no es dutxes i que es pixen per carrers. fins i tot britànics, si m'apures!!!

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta