27 de juliol del 2006

Franquet va fer-li un regal molt pràctic a la ministra Cristina Narbona

El tinent d'alcalde de l'Ajuntament de Tortosa, Josep Maria Franquet, va aprofitar la visita d'ahir de la ministra de Medi Ambinet, Cristina Narbona, per regalar-li el llibre que va escriure com a professor d'hidrologia de la Universitat Internacional de Catalunya, i que inclou una proposta de metodologia pròpia per calcular el cabal ecològic dels rius. Un obsequi molt pràctic, tenint en compte que encara no s'ha calculat el règim hídric que hauria de tenir l'Ebre. Altres detalls molt interessants de l'escena, que podreu veure en exclusiva en el següent vídeo, és la doble besada que Narbona li propina a Franquet, així com l'interès del regidor independent pel company de la ministra, Josep Borrell (el que ara està al parlament europeu, no el socialista tortosí), que segons sembla va ser tutor de Franquet a la UNED.

2 comentaris:

  1. Amb Franquet este TOTS salvats....., QUIN NIVELL!!!!! (polític, és clar!)

    Sense comentaris.

    ResponElimina
  2. Xeic, veig que això del videos ho domines a la perfecció! La Marfanta hauria de pensar en demanar el seu propi canal de televisió terrestre...

    ;D

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta