12 de juliol del 2006

Una campanya de queixes a Amposta contra el servei de Sorea?

El buscador de Google va registrar ahir un número important de recerques sobre el servei de subministrament d'aigua que l'empresa Sorea realitza per a l'Ajuntament d'Amposta, segons ha pogut detectar La Marfanta. Una desena de persones van teclejar "fulls reclamacions Sorea", mentre que una altra desena més va escriure "queixes a Sorea". Altres, quatre individus, van optar per buscar "Sorea Amposta", tres més, "reclamacions Sorea Amposta", i dos més, "queixes dels ampostins a Sorea". Quatre persones més van teclejar les paraules "escrits dels ciutadans d'Amposta a Sorea" i "escrits a Sorea Amposta". Per tant, entenem que no és una casualitat que, només en un dia, tantes persones hagin accedit a les notícies antigues de La Marfanta havent buscat al Google alguna referència sobre el servei de Sorea i les queixes que poden presentar els ampostins per les incidències detectades en el subministrament. En aquest sentit, cal recordar que Amposta ve registrar al maig dues interrupcions generals del subministrament, quan dues excavadores van foradar la canonada principal d'abastament d'aigua potable a la població.

-Per fer memòria, cliqueu aquí mateix.
-Per accedir a l'àrea d'atenció al client de Sorea, cliqueu aquí mateix.

2 comentaris:

  1. Cal recordar que l´únic grup municipal que es va oposar a la privatització del servei d'aigües votant NO al Ple va ser EA-ERC. A més a més va inundar totes les cases del poble explicant-ne les conseqüències i que apostava per un servei públic potent i millorat. Això d'ara només és el principi. Es curiòs que el PSC que es va abstenir davant la privatització d'aquest servei públic ara es queixi.

    ResponElimina
  2. Calentet, calentet.... això agafa forma!

    Sorea, Fecsa, Electrica del Ebro ... que espereu d'aquestes empreses que només miren pels seus beneficis?

    Només queda la queixa i la pressió popular. A la barricadas!!!!

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta