1 d’agost del 2006

Crèdit i gespa artificial

El govern de Joan Sabaté va aprovar ahir la contractació d'un crèdit de 3,7 milions d'euros, que servirà per pagar bona part del capítol d'inversions programades en el pressupost del 2006. D'altra banda, els que també hauran d'hipotecar-se són el Club Deportiu Tortosa i la Unió Deportiva Remolins-Bítem, ja que l'Ajuntament va aprovar dos convenis que permetran la construcció de camps de gespa artificial que els clubs hauran de finançar en una part. El primer camp es farà on actualment hi ha el camp de terra de l'estadi municipal, sense que la seua construcció condicioni el projecte de reforma i ampliació de les instal·lacions esportives. L'aprovació d'aquest conveni va obligar que el portaveu d'UPE, Vicent Lluesma, s'absentés del ple, ja que també és el president del Tortosa. L'altre camp de gespa artificial es farà a la pedania de Bítem.

El Punt (1-Agost-2006)

2 comentaris:

  1. Tot això fa molta pudor, ho dic sincerament.

    L'ajuntament més endeutat, perill! i a sobre endeuten i hipòtequen als clubs de la ciutat.

    Això fa molta, molta pudor. Hipotequen els clubs perquè l'ajuntament és incapaç de fer res de res.

    Jo hem pregunto com se pensen adjudicar estos camps de gespa, ja m'enteneu, qui garantirà la transparència del procés administratiu?. Ufffffff quina pudor.

    A apart del comentari, l'obra em sembla encertada,calen camps de futbol a Tortosa. Només me pregunto que passa amb el model de ciutat esportiva.

    ResponElimina
  2. Estic en tu Cinto, l'obra en si mateixa és positiva, el problema es que no hi ha transparència.

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta