26 d’agost del 2006

Gimeno diu que el mesurador eòlic del Delta no té l'informe de Medi Ambient

El director dels serveis territorials de Medi Ambient, Víctor Gimeno, va admetre ahir a l'Agència Catalana de Notícies que el seu Departament encara no ha emès l'informe que la comissió territorial d'Urbanisme havia reclamat per autoritzar la instal·lació d'una torre de mesura de vent a Sant Jaume d'Enveja. Tot i treure importància als fets, Gimeno hi va afegir que l'informe favorable del Parc Natural del Delta és només «una part» del que ha de fer Medi Ambient i, per tant, l'Ajuntament no podia donar la llicència a la promotora del parc eòlic marí davant del Delta.

El Punt (26-Agost-2006)

4 comentaris:

  1. O sigue que s'ha de desmaontar la torre o no?

    ResponElimina
  2. Aiiiii Gimeno que te la foten!

    ResponElimina
  3. I la torre de més de 50m que han posat a Prat de Compte com a mesurador eòlic en té de permís Sr Gimeno? Lo que està clar es que d'esta torre CIU no protesta.

    ResponElimina
  4. Em penso que la torre fa nosa als Cius que caçen a la finca veïna.

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta