26 d’agost del 2006

Al·legacions ecologistes a la central tèrmica de Riba-roja d'Ebre

El grup Ecologistes en Acció ha presentat 30 al·legacions al projecte de central tèrmica de cicle combinat que Iberdrola promou a Riba-roja d'Ebre, amb una potència de 850 megawatts. Segons l'entitat, la construcció de la central contradiu el pla de l'energia de Catalunya, i té efectes negatius de caràcter global i també sobre el territori. Ecologistes en Acció recorda l'elevat nombre de projectes de generació d'energia bruta que hi ha a la zona, i que la connexió de la línia d'evacuació elèctrica de la tèrmica implicaria un perjudici per als projectes de desenvolupament eòlic que actualment es troben en tramitació.

El Punt (26-Agost-2006)

2 comentaris:

  1. El document complet d’al·legacions està disponible a la pàgina web:
    http://ecologistesenaccio-cat.pangea.org/temes/energia/ribaroja/ribaroja.htm

    ResponElimina
  2. Que Pepito Montilla es mulle i ho explique..ara que venen eleccions veurem si es hora de fer polítiques per a la gent com diu ell.

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta